fbpx
Zomertrainingen
19580
page-template-default,page,page-id-19580,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zomertrainingen

Inschrijvingen voor de zomertrainingen van 2024 gaan open op 1 maart 2024!

Life is better at the Beach

Kom beachen op het strand van Scheveningen!

 

Yes yes, we starten 13 mei weer met trainen. Vind hier jouw trainingsgroep en we zien je snel op het strand om met ons te genieten van heel veel beachvolleybal, het strandleven en een heerlijk drankje terwijl de zon in de zee zakt.

Kopie van Zonder titel

Hoe werkt het?

Ons zomerseizoen start in de week van 13 mei 2024 en loopt tot en met de week van 19 augustus 2024. Elke week train je onder begeleiding van 1 van onze trainers in een vaste trainingsgroep. Er zijn trainingsgroepen voor elk niveau, van beginners tot pro’s. De laatste week van het seizoen spelen we de Paradise League, een leuke toernooivorm om samen het seizoen af te sluiten.

 

Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met een zelf samengestelde groep. Er zijn trainingen van 18.00 – 19.30 uur of van 19.30-21.00 uur. Op elk niveau kun je minstens twee keer trainen per week. Meestal is dat één keer vroeg en één keer laat. Onder het kopje ‘BVS niveau’s’ vind je een uitleg over welk niveau bij jou past en wanneer je kunt trainen.

Wat houdt mijn lidmaatschap in?

Sowieso ga je een geweldige zomer tegemoet! Trainen op het strand is één van de heerlijkste dingen die er is. Van buiten sporten krijg je extra veel energie en met grote regelmaat krijg je een spectaculaire zonsondergang als toetje!
Als je je inschrijft voor de zomertrainingen ga je:

  • 15 weken trainen op een toffe locatie
  • Met een trainer die werkt volgens de nieuwe BVS trainingsmethode
  • In een BVS trainingsshirt
  • Korting op de Friyay Scramble & Competitie

 

Eén keer per week trainen kost €175,-
Twee keer per week trainen kost €330,-

Kom je mee doen?

In het inschrijfformulier vind je welke dagen en tijden beschikbaar zijn voor jouw niveau. Wil je advies over welke groep het beste bij je past? Stuur ons dan een mailtje, dan helpen we je verder.

Check hieronder welk BVS niveau bij jou past

BVS NIVEAUS

Beginners

Deze groep is voor spelers die net gaan beginnen aan het geweldige beachvolley avontuur of die minder dan één jaar ervaring hebben op het zand. In deze groep train je veel op de basispatronen en basis skills en raak je vertrouwd met hoe heerlijk het bewegen, duiken en springen is in het zand.

Kom je uit de zaal en speelde je 1e klasse of hoger? Neem dan even contact op over of je in de deze of een andere groep kunt starten.

Improver

Bij dit niveau hebben spelers ruim een jaar getraind en de eerste basics onder de knie. Je weet in grote lijnen de patronen en hoe het spel gespeeld wordt. Belangrijke basis skills zoals het brengen van een pass op een aangegooide bal kun je consistent goed uitvoeren. Je kunt regelmatig in drieën spelen, een echt lange really is nog niet de standaard.

Intermediate

Beachvolleybal is voor deze groep spelers zeker geen nieuwigheid. Je speelt waarschijnlijk al jaren wekelijks op het zand, zowel in de winter, als in de zomer. Je beheerst alle technieken redelijk goed en kunt wedstrijden spelen, met de daarbij behorende regels en skills. Je speelt in drieën, je serveert en set redelijk bovenhands en er is duidelijk verschil tussen je harde aanval en shot.

Advanced

Spelers in deze groep hebben ruime ervaring en skills. Je speelt met blok-verdedigingssysteem en kent de patronen van dit systeem goed. Je beheerst alle technieken goed en serveert en set goed bovenhands. Tijdens toernooien win je regelmatig in de categorie ‘hoog/advanced’ of speel je 3e divisie.

Expert

Spelers in deze groep hebben jarenlange ervaring in het spelen van beachvolleybal. Je speelt met verschillende blok-defense systemen. Je beheerst allerlei aanvalsvariaties, zoals tempo ballen, vlakjes, maar ook lateraal setten, spelen met tweeslag dreiging of blokkeren op de bal is je niet vreemd. Je serveert goede floats of sprongservices. Je speelt competitie op minstens 2e divisie niveau.

Nieuw ledensysteem – handleiding/hulp

Vanaf Zomer 2022 werken we met een nieuw administratie systeem. Hieronder vind je de handleiding voor het inschrijven. (Wees gerust, het is redelijk simpel, dus waag gerust een gok zonder de handleiding te lezen) Hulp nodig? Bekijk deze video, of stuur ons een mailtje.

Meer weten – Check onze FAQ!

Meer weten over onze andere beachactiviteiten? Wil je graag competitie spelen, of ben je nog jeugdlid? Hieronder vind je de links naar de juiste pagina’s.

 

Trainen is super leuk, maar lekker veel spelen ook! Elke vrijdag is er een Friyay Scramble toernooi en kun je na afloop een drankje doen. Oftwel, jouw actieve variant van de VrijMiBo om je weekend in te luiden! 🙂 Iedereen die meedoet aan de zomertrainingen, krijgt ook 50% korting op deelname aan de Friyay Scramble. Ideaal om je helemaal te voorzien van een week vol beachvolley! Wil je meer info? Die vind je hier! Wil je alles weten of spelen? Kijk dan hier
Gelukkig kun je van alles vergeten als je naar het strand komt, want je hebt bijna niks nodig voor een potje beachvolley! Je speelt op je blote voeten. Een flesje water en een zonnebril zijn wel aan te raden. Als het koud is spelen veel mensen met een legging & thermoshirt en soms nog met speciale 'sandsocks'. Is het heel warm en zonnig? Neem dan ook zonnebrand en extra water mee. Oh en een handdoek, om je af te drogen na een duik in zee! 🙂
Ja hoor, super leuk! Kom vooral een keer mee doen. Wil je na de proeftraining niet inschrijven? No hard feelings! Dan hoef je ook niet voor de les te betalen.
Soms is het weer iets té Hollands. Bij regen gaan trainingen gewoon door. Maar stormt het echt? Dan is trainen niet fijn. Trainingen gaan niet door als: - De verwachting is minstens windkracht 7 - Als het KNMI een weerswaarschuwing vanaf code Oranje afgeeft, onweer kan hierop een uitzondering zijn, omdat dit vaak zeer kortdurend en heel lokaal is We communiceren uiterlijk om 16.00 uur op de dag zelf over de doorgang van de trainingen via de BVS-app en de trainers.
Een training wordt ingehaald als: ● De Beachvolleybalschool de training meer dan één keer vooraf afgelast in verband met het voorspelde weer. ● Het onweert bij het begin van de training en het na een half uur nog steeds onweert. ● De trainer meer dan één keer afwezig is en De Beachvolleybalschool niet in staat is een vervanger te regelen. Trainingen worden niet later ingehaald wanneer: ● Het tijdens de training gaat onweren en de training niet hervat wordt. ● De deelnemers van een groep zelf besluiten niet te willen trainen in verband met het weer.
Wil je zelf je eigen groep samenstellen, bijvoorbeeld met een groep vrienden, je zaalteam, familie, of een andere samenstelling, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk hier voor alle informatie en een aanvraag doen.
Omdat deze twee niveaus redelijk breed zijn delen we bij Intermediate en Advanced de niveau's onder in '1' en '2'. Je stroomt in bij niveau 1 en vanuit daar stroom je door naar niveau 2. Je kunt altijd bij je trainer checken of je klaar bent om een 'subniveau' door te stromen als je denkt dat dit nodig of beter is. Realiseer je altijd bij niveau kwesties dat er bij élke groep altijd iemand aan de onderkant en iemand aan de onderkant van de groep zit. En dat je allerlei soort spelers hebt bij beachvolleybal. Heel technisch, of juist tactisch, bewegelijk of juist met veel controle. Overleg dus ook echt met je trainer of door- of terugschuiven een goede optie is of je eigenlijk niet zo veel zal brengen.

We trainen weer op Scheveningen