fbpx
Indoorseizoen
26197
page-template-default,page,page-id-26197,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Indoorseizoen

Trainen

Individueel in
een vaste groep

Of je al jaren speelt, of net begint, om te trainen kun je op elk niveau. In een vaste groep train je het hele seizoen op een vast moment in de week en onder leiding van steeds dezelfde leuke BVS trainer. Perfect om te bouwen aan je beachskills!

Met jullie
eigen groep

Wil je zelf je eigen groep samen stellen, of heb je (al jaren) een vast team waar je in speelt? Dan kun je je met elkaar aanmelden. Jullie bepalen zelf met wie je traint, op welk vaste moment in de week onder leiding van één van de leukste BVS trainers. Voorkeur? Geef die door!

Clinic Reeks
3x op zondag

Liever flexibel aan de slag? Of juist wat extra’s toevoegen aan je schema? Dat kan dit jaar ook! Ideaal voor drukke agenda’s en wat extra input van een (andere) trainer.  Je volgt serie van 3 trainingen van een super ervaren top trainer en/of speler om een stapje te maken in je beachontwikkeling.

Spelen & Socials

Maandelijks
Fun Toernooi

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi! Een avond lekker veel spelen, nieuwe mensen ontmoeten, kletsen over volleybal en strijden om de titel! Loopt het storm? Zorgen wij voor extra tussentijdse edities.

Bedrijven
Toernooi

Stel je eigen team samen met je collega’s en ga de strijd aan met andere bedrijven uit regio Den Haag. Een gezellige avond wordt het zeker in de Sportcampus. Worden jullie het beste Beach bedrijf van Den Haag?

Happy 2023
Toernooi

Op 7 januari 2023 organiseren we voor iedereen die bij De Beachvolleybal traint, speelt en training geeft een toernooi in de Sportcampus in het Zuiderpark. Na afloop is kun je proosten op een mooi jaar!

Survive Winter –
Summer Reunie

Deze winter organiseren we een outdoor (nee, er is niks mis met je ogen, er staat echt outdoor) zomer reünie! Helemaal in winterstyle kleden we ons dik aan, we regelen warme drankjes en gaan lekker een potje ballen en bijkletsen!

Beach Day
Indoor

Deze dag draait helemaal om beachvolleybal. Zowel het zelf spelen, als toffe masterclasses over verschillende onderwerpen olv ervaren beachvolley experts. Voor alles wordt gezorgd. Eten en drinken is inbegrepen. Mis het niet!

Spelen met eigen groep op vast moment

Willen jullie elke week op een vast moment in de week spelen? Of een groot deel van het seizoen? Leg je veldje vast! Werkt perfect als extra moment om te beachen, of als je niet zit te wachten op allerlei tips, maar juist zelf aan de slag wilt!