fbpx
Indoorseizoen
26197
page-template-default,page,page-id-26197,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Indoorseizoen

Trainen

Individueel in
een vaste groep

Of je al jaren speelt, of net begint, om te trainen kun je op elk niveau. In een vaste groep train je het hele seizoen op een vast moment in de week en onder leiding van steeds dezelfde leuke BVS trainer. Perfect om te bouwen aan je beachskills!

Met jullie
eigen groep

Je kunt ook je eigen groep samen stellen en met een vast team waar je in speelt inschrijven. Jullie bepalen zelf met wie je traint, op welk vaste moment in de week onder leiding van één van de leukste BVS trainers. Voorkeur? Geef die door!

Spelen met eigen groep op vast moment

Willen jullie elke week op een vast moment in de week spelen? Of een groot deel van het seizoen? Leg je veldje vast! Werkt perfect als extra moment om te beachen, of als je niet zit te wachten op allerlei tips, maar juist zelf aan de slag wilt!

Spelen & Socials

Maandelijks
Fun Toernooi

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi! Een avond lekker veel spelen, nieuwe mensen ontmoeten, kletsen over volleybal en strijden om de titel! Loopt het storm? Zorgen wij voor extra tussentijdse edities.

Survive Winter –
Summer Reunie

Deze winter organiseren we een outdoor (nee, er is niks mis met je ogen, er staat echt outdoor) zomer reünie! Helemaal in winterstyle kleden we ons dik aan, we regelen warme drankjes en gaan lekker een potje ballen en bijkletsen!

Happy 2024
Toernooi

Op 6 januari 2024 organiseren we voor iedereen die bij De Beachvolleybal traint, speelt en training geeft een toernooi in de Sportcampus in het Zuiderpark.  We gaan eerst lekker spelen en na afloop is kun je proosten op een mooi jaar!

Het enige echte
BVS Gala

We ruilen onze sportkleding voor een gala outfit! Wat was het genieten om iedereen zo mooi aangekleed te zien vorig jaar. Tijd om je mooiste jurk, broek, broekpak, overhemd, bloemetjeskleedje, weer uit de kast te halen en te dansen met elkaar!

Beginners/Improvers
Scramble

Yes, play time! Eindelijk geen last meer van al die al jaaaaaaaaaren spelende genadeloze serveerders, maar elkaar uitdagen en mooie spannende potten spelen. Het toernooi draait om zo leuk en zoveel mogelijk spannende wedstrijden.

X MAS
Scramble

All we want for Christmas is you and a fun cosy scramble! Hoe kun je kerst beter vieren dan met je beachmaten?! We gaan spelen in onze mooiste (lees: gekste) kerstoutfits, zodat we sportief beginnen aan de kerstdiners! 😉