Groepsinschrijving zomer
16303
page-template-default,page,page-id-16303,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Groepsinschrijving zomer

Better Together

Beachvolleybal met je eigen squad 🙂

 

Steeds meer beachers kiezen er voor om zelf een groepje samen te stellen. Bijvoorbeeld met hun indoor trainingsgroep, een zaalteam, een paar van je beste vrienden of een groep collega’s. Kies een tijd, dump je schoenen en laat het seizoen beginnen!

IMG_0340

Hoe werkt het?

 1. Jullie stellen een groep samen en kiezen een contactpersoon.
 2. Samen bekijken jullie welke dagen en welk tijdslots voor jullie de voorkeur hebben.
 3. De contactpersoon doet een aanvraag voor het plaatsen van de groep bij Team BVS via het formuliertje op deze pagina. Wil je een bepaalde trainer? Dan kun je dat ook aan ons doorgeven.
 4. Wij checken de beschikbaarheid van de dagen, tijden en eventueel de trainer. Jullie inventariseren vast wat de voorkeur qua betalen is (zie het kopje kosten)
 5. Als we de groep direct kunnen plaatsen ontvang je van ons een inschrijfformulier. Als je deze ingevuld terugstuurt en je krijgt bevestiging, dan is jullie inschrijving compleet en kan het aftellen beginnen!
  Als we de groep niet direct kunnen plaatsen, nemen we contact op met de contactpersoon om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Bijna altijd lukt het om toch jullie groep te plaatsen en kun jullie je daarna gaan inschrijven.
 6. Er zijn twee betalingsopties waar jullie voor kunnen kiezen.
  – iDeal. De contactpersoon verzamelt voorafgaand aan het definitief inschrijven vast het totale bedrag en voldoet dit tijdens de inschrijving.
  – Per factuur. De contactpersoon ontvangt de factuur en deelt die met de groep. Iedereen kan zijn deel betalen onder hetzelfde factuurnummer.
 7. Een week voor de trainingen starten krijgen jullie van ons een uitgebreide update over de start van het seizoen, zodat je precies weet waar je moet zijn, op welk veld je gaat trainen, met welke trainer en nog veel meer tips & tricks.

Wat zijn de kosten en wat krijgen we daarvoor?

Sowieso ga je een geweldige zomer tegemoet! Trainen op het strand is één van de heerlijkste dingen die er is. Van buiten sporten krijg je extra veel energie en met grote regelmaat krijg je een spectaculaire zonsondergang als toetje!

Als je je inschrijft voor de zomertrainingen gaan jullie:

 • 15 weken trainen op een toffe locatie
 • Met een trainer die werkt volgens de BVS trainingsmethode
 • In jullie eigen samengestelde, en dus gesloten groep
 • In jullie BVS trainingsshirts
 • & hebben jullie gratis toegang tot de Strandbazen Community

 

De kosten voor een groepsinschrijving om 19.30-21.00  uur zijn  €1272,-*
De kosten voor een groepsinschrijving om 16.30 of 18.00 uur zijn €1113,-*

*Bij meer dan tien personen geldt een meerprijs van € 99,- per persoon (vanaf de 11e persoon).

IMG_3183

Ben je jeugdspeler en wil je graag met een eigen groep trainen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons even, om afspraken te maken over de groep, trainingsdag en kosten via info@beachvolleybalschool.nl

Doe hier jullie aanvraag!

Let op! Het tijdslot 19.30-21.00 uur zit zo goed als vol. Overleg dus alvast even met je groepje of 18.00-19.30 uur een optie is.

Wat ons betreft de voordelen van vroeg trainen? Je kunt direct door uit je werk, lekker een hapje eten op het strand, trainen en daarna heb je nog de hele zomeravond voor je!

 • Bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaalde trainer, als jullie twee keer willen trainen of natuurlijk iets anders!