Groepsinschrijving zomer

Groepsinschrijving zomer

Wil je graag trainen met een vaste groep, bijvoorbeeld je zaalteam, een paar van je beste volleybalvrienden of een groep collega’s, dan kun je je ook gezamenlijk inschrijven.

Voordelen groepsinschrijving

Een groepsinschrijving heeft als belangrijkste voordeel dat je zelf bepaalt met wie je traint. Ook bepaal je met hoeveel mensen je traint.
Wil je dus maar met zes mensen trainen, of met je eigen vriendengroep? Dan is een groepsinschrijving ideaal voor jou. Je stelt zelf je groep samen en wij voegen daar nooit iemand aan toe, tenzij jullie aangeven dat je dat wilt. Voorkeur voor een trainer? Laat het ons dan ook weten, dan proberen we dat voor jullie te regelen.

Hoe werkt het?

Eerst stellen jullie zelf een groep samen en kiezen een contactpersoon. Daarna kan er hiernaast worden ingeschreven.

De contactpersoon is het aanspreekpunt voor de trainer en De Beachvolleybalschool. Je krijgt de definitieve bevestiging toegestuurd, bij belangrijke dingen nemen we contact met je op en je ontvangt voor de factuur voor de trainingen.

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen en verwerkt, krijgt de contactpersoon een bevestiging met daarop het veldnummer en informatie over de trainer en de betaling.

Daarna is de inschrijving definitief en kunnen jullie komende zomer trainen met jullie zelf samengestelde groep. Wij voegen daar dan niemand aan toe.

De kosten voor een groepsinschrijving van 19.30-21.00 uur €1240,- per groep.

We begrijpen dat als je graag met elkaar wilt trainen, het wat lastiger is om ook genoeg mensen in je groep te vinden die vroeg kunnen trainen, daarom krijg je van ons een beetje korting op de vroege tijd. De kosten voor een groepsinschrijving van 18.00-19.30 uur zijn €1095,- per groep.

De contactpersoon van de groep ontvangt de factuur van de trainingen.

Bij een groepsinschrijving geldt bij meer dan tien personen een meerprijs van € 89,- per persoon (vanaf de 11e persoon).

Wij adviseren wel om je als groep met maximaal 10 mensen in te schrijven. Het komt de kwaliteit van de trainingen vaak niet ten goede wanneer er meer dan 10 mensen op 1 veld trainen.

Ben je jeugdspeler en wil je graag met een eigen groep trainen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons even, om afspraken te maken over de groep, trainingsdag en kosten via info@beachvolleybalschool.nl

AANMELDEN ALS GROEP

Vul het onderstaande formulier in om een aanvraag te doen voor een groepsinschrijving voor de Zomer van 2020.

We nemen binnen enkele dagen contact met je op om jullie aanvraag verder af te stemmen en de laatste informatie uit te wisselen. Daarna ontvang je van ons een definitieve bevestiging en factuur.

We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met alle wensen. Speciale verzoekjes over velden, tijden, trainer, etc? Laat het ons dan weten in je aanvraagformulier!

[contact-form-7 id=”16243″ html_class=”default”]