fbpx
Groepsinschrijving zomer
16303
page-template-default,page,page-id-16303,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Groepsinschrijving zomer

Better Together

Beachvolleybal met je eigen squad 🙂

 

Steeds meer beachers kiezen er voor om zelf een groepje samen te stellen. Bijvoorbeeld met hun indoor trainingsgroep, een zaalteam, een paar van je beste vrienden of een groep collega’s. Laat het seizoen maar beginnen met je beachmaatjes!

WhatsApp Image 2024-02-29 at 12.25.48

Trainen op vast moment

Deze optie is perfect voor groepen die al jaren samen trainen op deze manier, of groepen die graag door willen trainen vanuit het indoorseizoen. Maar ook zeker voor een groep vrienden, teamgenoten of collega’s om lekker sportief de zomer door te gaan!

 

Jullie zijn helemaal in charge over je eigen groep. Kies een moment, stel jullie groep samen en doe eventueel een verzoekje voor een trainer. Als het mogelijk is proberen we daar altijd rekening mee te houden.

Sowieso ga je een geweldige zomer tegemoet! Trainen op het strand is één van de heerlijkste dingen die er is. Van buiten sporten krijg je extra veel energie en met grote regelmaat krijg je een spectaculaire zonsondergang als toetje!

Als je je inschrijft voor de zomertrainingen gaan jullie:

 • 15 weken trainen op een toffe locatie
 • Met een trainer die werkt volgens de BVS trainingsmethode
 • In jullie eigen samengestelde, en dus gesloten groep
 • In jullie BVS trainingsshirts

 

De kosten voor een groepsinschrijving is €1512,-* **

*Let op. De kosten zijn altijd dit vastgestelde bedrag, ongeacht het aantal personen dat traint, tenzij;
**Bij meer dan tien personen geldt een meerprijs van € 99,- per persoon (vanaf de 11e persoon).

 1. Stel een groep samen
 2. Kies een contactpersoon
 3. Kies twee voorkeursdagen en -tijden
 4. Stuur ons een mailtje met je voorkeuren
 5. Wij checken de beschikbaarheid van de dagen en tijden.
 6. – Als we de groep direct kunnen plaatsen ontvang je van ons een mail waarin we bevestigen dat de groep in het schema staat en hoe we samen met jullie de inschrijving rond maken.- Als we de groep niet direct kunnen plaatsen, nemen we contact op met de contactpersoon om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Bijna altijd lukt het om toch jullie groep te plaatsen en kun jullie je daarna definitief inschrijven.
 7. Er zijn twee betalingsopties waar jullie voor kunnen kiezen.
  – Direct via iDeal. De contactpersoon verzamelt voorafgaand aan het definitief inschrijven vast het totale bedrag en voldoet dit tijdens de inschrijving.
  – Via een factuur. De contactpersoon ontvangt de factuur dan op 10 mei en verzamelt binnen 14 dagen het bedrag.
 8. Een week voor de trainingen starten krijgen jullie van ons een uitgebreide update over de start van het seizoen, zodat je precies weet waar je moet zijn, op welk veld je gaat trainen, met welke trainer en nog veel meer tips & tricks. Tijd om af te tellen!!

Spelen op vast moment

Wedstrijden spelen is natuurlijk altijd heel erg leuk! Dus waarom niet een vast moment prikken om met een groepje samen te komen en een balletje te slaan? Je kunt met een klein groepje de hele avond spelen, of juist met wat meer mensen aan de slag. Wat jullie willen!

Jullie zijn helemaal in charge over je eigen groep. Kies een moment en zorg voor genoeg spelers die beschikbaar zijn. Eventueel hebben wij telbordjes beschikbaar en natuurlijk kun je gebruik maken van een bal.

Spelen op het strand is één van de heerlijkste dingen die er is. Van buiten sporten krijg je extra veel energie en met grote regelmaat krijg je een spectaculaire zonsondergang als toetje!

Als jullie op een vast moment komen spelen krijg je:

 • Veldhuur 1,5 uur  voor 15 weken op een vast moment in de week
 • Spelen tegelijk met vele andere beachers op een toffe locatie
 • Gebruik van bal & evt telbordje
 • In jullie BVS trainingsshirts (optioneel)

De kosten voor vaste veldhuur is €330,-
De kosten voor vaste veldhuur inclusief shirts is €400,-

*Let op. De kosten zijn altijd dit vastgestelde bedrag, ongeacht het aantal personen dat speelt
**Willen jullie shirts, dan geldt bij meer dan acht vaste personen een meerprijs van € 12,50,- per persoon (vanaf de 9e persoon).

 1. Jullie stellen een groep samen en kiezen een contactpersoon.
 2. Samen bekijken jullie welke dagen en welk tijdslots voor jullie de voorkeur hebben.
 3. De contactpersoon doet een aanvraag voor het plaatsen van de groep bij Team BVS door een mailtje te sturen naar info@beachvolleybalschool.nl
 4. Wij checken de beschikbaarheid van de dagen en tijden. Jullie inventariseren vast wat de voorkeur qua betalen is (zie het kopje kosten)
 5. Als we de groep direct kunnen plaatsen ontvang je van ons een inschrijfformulier. Als je deze ingevuld terugstuurt en je krijgt bevestiging, dan is jullie inschrijving compleet en kan het aftellen beginnen!
  Als we de groep niet direct kunnen plaatsen, nemen we contact op met de contactpersoon om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Bijna altijd lukt het om toch jullie groep te plaatsen en kun jullie je daarna gaan inschrijven.
 6. Betaling gaat door middel van een factuur.
  – De contactpersoon ontvangt de factuur en voldoet het totale bedrag voor de hele groep.
 7. Een week voor de trainingen starten krijgen jullie van ons een uitgebreide update over de start van het seizoen, zodat je precies weet waar je moet zijn, op welk veld je speelt en nog veel meer tips & tricks.

Groepsinschrijving doen voor Zomer 2024?

Wil je een groepsinschrijving voor zomer 2024 doen? Laat dan voor 11 februari 2024 weten dat je interesse hebt door een mailtje te sturen naar info@beachvolleybalschool.nl. Vertel ons wat je 1e en 2e (en eventueel 3e) voorkeur is wat betreft dag en tijdslot en dan zullen wij proberen een passende match te maken!

Locaties

Strand locatie

Onze heerlijke bruisende locatie is elk jaar weer een feestje! We staan al 15 jaar op het strand en met ruim 800 beachers per week is het een komen en gaan van beachvolleyballers. Een heus stukje Beach Walhalla in Den Haag.

The Hub

Windstil, lekker relaxt en een knusse locatie! Wij zijn best dol op ons mini stukje strand midden in Den Haag. Alles bij de hand en gratis kunnen parkeren in de buurt maakt het helemaal af!

Doe hier jullie aanvraag!

Ben je jeugdspeler en wil je graag met een eigen groep trainen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons even, om afspraken te maken over de groep, trainingsdag en kosten via info@beachvolleybalschool.nl