fbpx
Club Cup
28282
page-template-default,page,page-id-28282,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Club Cup

Club Cup
EK Editie 17 augustus 2024

De Club Cup: een dames, heren en mixtoernooi inéén!

Deze zomer organiseren we tijdens het EK Beachvolleybal de eerste editie van de Club Cup op zaterdag 17 augustus!

De Club Cup is een uniek concept. Je speelt 4 tegen 4 (2 dames en 2 heren). Je neemt deel namens jouw beach- of zaalclub. Naast je teamprestatie draait het ook om de prestatie van de andere teams van jouw club. De drie best presterende teams worden meegenomen in de ranking voor de CLUB CUP!

DD_PO_24_WK1-190

Hoe werkt het?

Jullie stellen zelf een topteam samen van 4 personen (2 dames en 2 heren). We spelen eerst een set met de dames (2×2) en de heren (2×2) tegelijk. Daarna spelen we een derde set op het herenveld (Mix, 4 tegen 4). De winnaar van de wedstrijd is de winnaar van de meeste sets (dames, heren en mix gecombineerd). Het toernooi bestaat uit een poulefase en knock-outfase, leidend tot een grote finale.

 

We spelen in twee categorieën: beginner/improver en intermediate/advanced. Uiteraard hebben we een individuele ranking per team. En daarnaast hebben we dus nog de Club Cup. De drie teams van jouw club die het best presteren, worden meegenomen in de ranking voor de Club Cup. De Club met de beste resultaten gaat naar huis met de Club Cup 2024!

 

Dagplanning

  • 9.30 uur: Aanmelden
  • 10.00 uur: Start toernooi
  • 17.00 uur: Finales
  • 18.00 uur: Einde

 

Enthousiast geworden? Meld je aan via onderstaande link!

Kosten

De kosten voor het toernooi zijn €55 euro per team. Je speelt met een team van 4 personen (2 dames en 2 heren).

Praktische informatie

We spelen op het strand van Scheveningen. Er zijn parkeerplekken rondom de het strand. Let op, het is wel betaald parkeren. Wil je met het OV komen? Tram 11 stopt op 10 minuten lopen van de locatie en ook bus 21 heeft een halte in de buurt .

Benieuwd naar al onze andere activiteiten tijdens het EK?