fbpx
Spelen
22298
page-template-default,page,page-id-22298,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Spelen

It's play time

Winter of zomer, beachvolleyballen kan altijd!

 

Strijden voor punten in de competitie, een gezellige middag of avond vol beachvolley bij één van de toernooien of zelf een veldje huren, alles kan!

front site
IMG_6286
Fun Toernooi

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi!  In deze toernooien draait het om gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en plezier. Je speelt veel wedstrijdjes en na afloop is er altijd een borrel!

Zomeravond Competitie

Behalve trainen ook lekker veel spelen komende zomer? Dat kan! Zoek een maatje en doe mee aan de doordeweekse competitie op jouw niveau. Je speelt op een vaste avond in de week.

IMG_3183
Friyay Scramble!

Elke vrijdag van 19.00 uur – zonsondergang kun je lekker komen spelen op het strand, een drankje drinken en het weekend met elkaar sportief inluiden.
THANK GOD IT’S FRIDAY!

croissant
Beach & Breakfast

Eerst nieuwe tips&tricks verzamelen bij een toffe trainer en daarna een heerlijk welverdiend ontbijtje, zodat je na afloop weer aan het werk kunt, óf de hele dag op strand kunt blijven hangen.

IMG_72472
Veldhuur

Lekker een balletje slaan op een moment dat jullie uitkomt? Boek een veldje op onze trainingslocatie of neem één van de losse funtec mee en geniet zo van je eigen sportieve stranddag.

bbq
Beach & BBQ

Wat ons betreft de beste combinatie ooit gemaakt. We spelen dit overheerlijke toernooi vier tegen vier! Dus trommel al je beachmaatjes, vrienden en familie op en kom die smakelijke bqq verdienen. 🙂

IMG_3148
Familie Toernooi

Kom jij samen met je vader, moeder, tante, neef, zus of opa de strijd aan gaan tegen andere families? Dit familie toernooi is een super gezellig uitje op een zaterdagmiddag voor de hele familie!

BVS 17 juni 2022187
Beginner/Improver

Na succes herhaald! Een toernooi speciaal voor het niveau Beginner & Improver. Eindelijk geen last meer van die al jaaaren spelende genadeloze serveerders, maar elkaar uitdagen en spannende potten spelen.

DSC_2384
BEDRIJVEN TOERNOOI

Stel je eigen team samen met je collega’s en ga de strijd aan met andere bedrijven uit regio Den Haag. Een gezellige avond wordt het zeker in de Sportcampus. Worden jullie het beste Beach bedrijf van Den Haag?

DSC_2520
Happy 2024 Toernooi

Op 6 januari 2024 organiseren we voor iedereen die bij De Beachvolleybal traint, speelt en training geeft een toernooi in de Sportcampus in het Zuiderpark. Na afloop is kun je proosten op een mooi jaar!