Spelen
22298
page-template-default,page,page-id-22298,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Spelen

It's play time

Winter of zomer, beachvolleyballen kan altijd!

 

Strijden voor punten in de competitie, een gezellige middag of avond vol beachvolley bij één van de toernooien of zelf een veldje huren, alles kan!

front site
IMG_6286
Fun Games

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi!  In deze toernooien draait het om gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en plezier. Je speelt veel wedstrijdjes en na afloop is er altijd een borrel!

Zomeravond Competitie

Behalve trainen ook lekker veel spelen komende zomer? Dat kan! Zoek een maatje en doe mee aan de doordeweekse competitie op jouw niveau. Je speelt op een vaste avond in de week.

IMG_3183
Friyay Scramble!

Elke vrijdag van 19.00 uur – zonsondergang kun je lekker komen spelen op het strand, een drankje drinken en het weekend met elkaar sportief inluiden.
THANK GOD IT’S FRIDAY!

DSC_2520
Divisie Games

Wil jij ook weer helemaal klaar zijn om straks weer competitie te spelen? Doe mee met de onderlinge Divisie wedstrijden om weer in je speelritme te komen. Check alle info en meld je aan!

IMG_72472
Veldhuur

Lekker een balletje slaan op een moment dat jullie uitkomt? Boek een veldje op onze trainingslocatie of neem één van de losse funtec mee en geniet zo van je eigen sportieve stranddag.

Pizza-tonno-Kookmutsjes
Beach & Pizza

Wat ons betreft de beste combinatie ooit gemaakt. We spelen dit overheerlijke toernooi twee tegen twee óf vier tegen vier! Dus trommel al je beachmaatjes op en kom die smakelijke pizza verdienen. 🙂 🙂

DSC_2384
BEDRIJVEN TOERNOOI

Stel je eigen team samen met je collega’s en ga de strijd aan met andere bedrijven uit regio Den Haag. Een gezellige avond wordt het zeker in de Sportcampus. Worden jullie het beste Beach bedrijf van Den Haag?

DSC_2520
Happy 2022 Toernooi

Op 9 januari 2022 organiseren we voor iedereen die bij De Beachvolleybal traint, speelt en training geeft een toernooi in de Sportcampus in het Zuiderpark. Na afloop is kun je proosten op een mooi jaar!