Direct naar
Social media


Spelen
22298
page-template-default,page,page-id-22298,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Spelen

Wil je mee doen aan één van de toernooien, competitie of spelen? Check het hier!

IMG_6286
FUN GAMES
(voorheen FUN TOERNOOIEN)

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi!  In deze toernooien draait het om gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en plezier. Je speelt veel wedstrijdjes en na afloop is er altijd een borrel!

De ZOMERAVOND SESSIES
(voorheen ZOMER COMPETITIE)

Behalve trainen ook lekker veel spelen komende zomer? Dat kan! Zoek een maatje en doe mee aan de doordeweekse competitie op jouw niveau. Je speelt op een vaste avond in de week.

DSC_2384
BEDRIJVEN TOERNOOI

Stel je eigen team samen met je collega’s en ga de strijd aan met andere bedrijven uit regio Den Haag. Een gezellige avond wordt het zeker in de Sportcampus. Worden jullie het beste Beach bedrijf van Den Haag?

DSC_2520
Happy 2020 Toernooi

Op 12 januari 2020 organiseren we voor iedereen die bij De Beachvolleybal traint, speelt en training geeft een toernooi in de Sportcampus in het Zuiderpark. Na afloop is kun je proosten op een mooi jaar!