fbpx
EK Feestweek!
28298
page-template-default,page,page-id-28298,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

EK Feestweek!

Het is bijna zover: De EK Feestweek!

Dit jaar is het EK Beachvolleybal in Nederland. De finales zijn zelfs in Den Haag! Reden voor een hoop gezelligheid in die week.

 

Daarom organiseren we een hoop extra’s! Er komen clinics, toernooien, scramble’s en allerlei leuke om dingen om aan mee te doen. Alle activiteiten zijn in de week van 12-18 augustus in Scheveningen! 

Waar wil jij aan meedoen?

Barefoot

Trainingsweek

Wil je echt een stap maken in je spel? Dan is een trainingsweek ideaal! 

 

In samenwerking met Barefoot Beach Camps organiseren we deze week. Met bekende BVS-trainers als Eargenell, Shaun en Michael, maar bijvoorbeeld ook oud-topspeler Tom van Walle (BEL) is van de partij.

 

Meer weten? Klik hieronder!

Workshop

Resistance Bands

Deze workshop organiseren we in samenwerking met B&B Healthcare. Hierin leer je ontdekken welke delen van je lichaam extra blessuregevoelig zijn bij het beachvolleybal. En je leert hoe je blessures kunt voorkomen met behulp van resistance bands.

 

Ook leer je een aantal nuttige warming up vormen om voor je training goed te activeren en daarmee de kans op blessures te verkleinen.

 

Aanmelden? Klik hieronder!

Workshop

Focus Like a Pro

Heb jij altijd al meer willen weten over het (o zo belangrijke) mentale aspect bij beachvolleybal?! Dit is je kans! Deze (inter)actieve workshop onder leiding van sportpsycholoog Pepijn Lochtenberg bestaat uit een afwisseling tussen uitleg, zelf ervaren en vertaling naar concrete acties in de praktijk. Ben jij erbij op donderdagmiddag 15 augustus?

BVS Clubmiddag /

Friday Scramble XXL

THANK GOD IT’S FRIDAY! En dat geldt nog meer voor vrijdag 16 augustus. Van 13-17 uur bezoeken we het EK Beachvolleybal. Daarna zetten we de BBQ’s aan en is er de ‘bring-your-own’ BBQ. We sluiten af met de Scramble XXL, de grootste Scramble van de zomer!

Club Cup

EK-editie

Een nieuw toernooiconcept, waarbij je speelt met 2 dames en 2 heren. Dat is de CLUB CUP.

Dit toernooi is op zaterdag 17 augustus. In dit toenooi speel je met 4 vrienden en speel je zowel 2×2 als 4×4. En je speelt niet alleen voor je eigen resultaat, maar ook voor dat van je club. Want als je met meer teams namens jouw club meedoet, maakt jouw club kans op de Club CUP!

Bedrijventoernooi
EK-editie

Speciaal voor het EK organiseren we een extra editie van het bedrijventoernooi. Met jouw leukste collega’s speel je eerst zelf. Als je klaar bent, staat de lunch voor je klaar, en na de lunch kun je lekker uitbuiken en genieten van de toppers van het EK Beachvolleybal. Dat is toch een ideaal bedrijfsuitje?

 

Kijk op de speciale pagina voor alle informatie!

Opening EK

Speciaal voor onze jeugdleden hebben we dankzij de Gemeente Den Haag een leuk aanbod. Omdat je bij De Beachvolleybalschool traint, mag je met 1 begeleider naar de opening van het EK Beachvolleybal!

 

Alle informatie staat onder de onderstaande link.

Junior Beach Circuit

Het Junior Beach Circuit is de plek voor jeugd om je te meten met je leeftijdsgenootjes!

 

Wil jij een tof toernooi spelen tijdens het EK? Meld je dan aan voor het Junior Beach Circuit.

Het toernooi is op donderdag 15 augustus, van 10.00 – 15.00 uur. Het programma is zo gepland dat je eventueel de middagsessie van het EK Beach kunt bezoeken.

 

Meld je aan voor het JBC via onderstaande knop!

Livestream EK

Naast alle doe-activiteiten, kun je natuurlijk ook af en toe chillen!

 

Daarom halen we op een aantal momenten de beamer tevoorschijn en kun je lekker kijken via de Livestream naar de wedstrijden in het stadion. Pak die strandstoel erbij en geniet van de mooiste wedstrijden!