fbpx
De Zomeravond Competitie
25546
page-template-default,page,page-id-25546,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

De Zomeravond Competitie

Play it once, love it forever!

Spelen met de Zomeravond Beachcompetitie 🙂

 

Wil je samen met je beachmaatje door de weeks veel spelen? Dat kan! Kom spellen tot de zon onder gaat en genieten van de zomeravonden vol beachvolley op het Scheveningse strand.

WhatsApp Image 2023-03-01 at 12.04.50

Hoe werk het?

In tien weken maak jij met de andere teams uit Den Haag en wijde omgeving uit wie zich kampioen van het Scheveningse Strand mag noemen!

 

Er is een Dames Advanced & Expert competitie en een Intermediate Competitie (voor dames, heren en mix). Je speelt elke week op een vaste avond tegen andere teams in jouw categorie. De Zomeravond Competitie start op  15 mei zijn 10 weken aanéénsluitend.

 

We starten om 19.00 uur met spelen. Bij het beachloket kun je voor die tijd het schema voor de avond en een bal ophalen. Na afloop kun je genieten van een drankje, terwijl de zon in de zee zakt.

Speelcategorieen

Intermediate Competitie

De Intermediate sessies zijn op maandagavond vanaf 19.00 uur

 

Deze mix wedstrijden zijn voor dames- , heren- en mixteams.
Het niveau is Intermediate 1 en Intermediate 2.

 

Je schrijft je als team in en gaat de strijd aan met de andere teams in je poule. Win je je poule? Dan speel je de week erna in een hogere poule, verlies je, ga je een poule naar beneden. De insteek is om lekker veel en fanatiek te spelen, maar wel in de beachy way, dus relaxt naar elkaar toe. Wil je bepaalde regels afspreken? Dan kan dat onderling.

Je laat bij het beachloket weten dat je er bent, dan krijg je het pouleschema van de dag en kun je aan de slag!

Dames Advanced en Expert

De dames wedstrijden zijn op dinsdagavond vanaf 19.00 uur
Kom nog gezellig mee doen!

Deze dames wedstrijden gaan van niveau Advanced 1 t/m Expert 2.
Je schrijft je in als team en gaat de strijd aan met de andere teams in je poule. Win je je poule? Dan speel je de week erna in een hogere poule, verlies je, ga je een poule naar beneden. De insteek is om lekker veel en fanatiek te spelen, maar wel in de beachy way, dus relaxt naar elkaar toe. Wil je bepaalde regels afspreken? Dan kan dat onderling.

Je laat bij het beachloket weten dat je er bent, dan krijg je het pouleschema van de dag en kun je aan de slag!

  • De Zomeravond Competitie

    10 weken, per team (trainende leden)

    189
  • De Zomeravond Competitie - niet trainend

    10 weken, niet trainend bij De Beachvolleybalschool

    239

Reglement

 

De Zomeravond Sessies worden gespeeld in poules. Afhankelijk van de poulegrootte wordt er een vooraf bepaald systeem gehanteerd. Bij een poule van 3 wordt er gespeeld om 2 gewonnen sets tot de 21 punten (3e set tot 15 punten). Bij een poule van 4 is er een schema met 2 gewonnen sets tot 15 punten (op 2 velden). Bij een poule van 5 speelt ieder team tegen elkaar om 1 gewonnen set (op 2 velden).

Na afloop van de wedstrijden kunnen de uitslagen ingeleverd worden bij de wedstrijdleiding in het Beach Sport Loket.

BVS 17 juni 2022577