fbpx
Indoor Trainingen
20364
page-template-default,page,page-id-20364,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Indoor Trainingen

Never stop training

Blijf in je beach shape!

Beachvolleybal is al lang niet meer iets wat je alleen in de zomer kunt doen. We trainen ook de hele winter door, om in de zomer helemaal klaar te zijn voor een heerlijke strandseizoen. De indoorperiode is perfect om te slijpen en te trainen op details en nieuwe spelelementen, zonder wind en zonder competitiedruk. We trainen vanaf september tot april in de Sportcampus in Den Haag.

 

Kijk hieronder in welke groepen nog plek is. Wil je hulp bij het kiezen van een groep, of wil je misschien je eigen groepje starten? Stuur ons dan een mailtje!

Hoe werkt het?

 

We trainen indoor vanaf september t/m april in 2 blokken van 15 trainingsweken. Blok 1 is van 11 september – 22 december 2023 en Blok 2 is van 8 januari – 19 april 2023.
De trainingen zijn om 18.00-19.30 uur, 19.30-21.00 uur of 21.00-22.30 uur. Elke week train je onder begeleiding van 1 van onze trainers in een vaste trainingsgroep. Er zijn trainingsgroepen voor elk niveau, van beginners tot pro’s.

Je schrijft je individueel of met een eigen groep in voor één of twee blokken. Onder het kopje ‘BVS niveau’s’ vind je een uitleg over welk niveau bij jou past en wanneer je kunt trainen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onder de button hieronder.

Wil je hulp bij het kiezen van een groep, of wil je misschien je eigen groepje starten? Stuur ons dan een mailtje!

BVS Niveau's

BEGINNERS

Deze groep is voor spelers die net gaan beginnen aan het geweldige beachvolley avontuur of die minder dan één jaar ervaring hebben op het zand. In deze groep train je veel op de basispatronen en basis skills en raak je vertrouwd met hoe heerlijk het bewegen, duiken en springen is in het zand.

Kom je uit de zaal en speelde je 1e klasse of hoger? Neem dan even contact op over of je in de deze of een andere groep kunt starten.

IMPROVER

Bij dit niveau hebben spelers ruim een jaar getraind en de eerste basics onder de knie. Je weet in grote lijnen de patronen en hoe het spel gespeeld wordt. Belangrijke basis skills zoals het brengen van een pass op een aangegooide bal kun je consistent goed uitvoeren. Je kunt regelmatig in drieën spelen, een echt lange really is nog niet de standaard.

INTERMEDIATE

Beachvolleybal is voor deze groep spelers zeker geen nieuwigheid. Je speelt waarschijnlijk al jaren wekelijks op het zand, zowel in de winter, als in de zomer. Je beheerst alle technieken redelijk goed en kunt wedstrijden spelen, met de daarbij behorende regels en skills. Je speelt in drieën, je serveert en set redelijk bovenhands en er is duidelijk verschil tussen je harde aanval en shot.

ADVANCED

Spelers in deze groep hebben ruime ervaring en skills. Je speelt met blok-verdedigingssysteem en kent de patronen van dit systeem goed. Je beheerst alle technieken goed en serveert en set goed bovenhands. Tijdens toernooien win je regelmatig in de categorie ‘hoog/advanced’ of speel je 3e divisie.

EXPERT

Spelers in deze groep hebben jarenlange ervaring in het spelen van beachvolleybal. Je speelt met verschillende blok-defense systemen. Je beheerst allerlei aanvalsvariaties, zoals tempo ballen, vlakjes, maar ook lateraal setten, spelen met tweeslag dreiging of blokkeren op de bal is je niet vreemd. Je serveert goede floats of sprongservices. Je speelt competitie op minstens 2e divisie niveau.

Prijzen

 • Trainingen Blok 1 of Blok 2

  15 trainingen (sept. t/m dec. of jan. t/m apr.)

  225
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2

  30 trainingen (sept. t/m april)

  405
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2

  Per 4 weken - 8 termijnen

  51
 • Jeugdtrainingen

  15 trainingen van 1 uur en 15 min

  185
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2 - 2x per week

  2 x 30 trainingen (sept. t/m april), 2 termijnen. Bedrag per termijn.

  390
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2 - 2x per week

  2 x 30 trainingen (sept. t/m april), Per 4 weken - 8 termijnen.

  99
 • Trainingen Blok 1 - 2x per week

  30 trainingen (sept. t/m dec.)

  405

Kom je mee doen?

In het inschrijfformulier vind je welke dagen en tijden beschikbaar zijn voor jouw niveau. Wil je advies over welke groep het beste bij je past? Stuur ons dan een mailtje, dan helpen we je verder.

We zitten helemaal vol voor Indoor 2023-2024.

Stuur een mail om je aan te melden voor de wachtlijst en de wachtlijst voor blok 2. Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op!

Ledensysteem – handleiding/hulp

Vanaf Zomer 2022 werken we met een nieuw administratie systeem. Hieronder vind je de handleiding voor het inschrijven. (Wees gerust, het is redelijk simpel, dus waag gerust een gok zonder de handleiding te lezen) Hulp nodig? Stuur ons een mailtje.