fbpx
Bedrijfsuitjes op het strand
bedrijfsuitje, bedrijfsevent, scheveningen, den haag, event, beachvolleybal, beachvolleyball, teambuilding
16173
page-template-default,page,page-id-16173,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bedrijfsuitjes op het strand

De Beachvolleybalschool: Uniek in beachvolleybal

Check ook ons bedrijventoernooi op 7 juni!

De Beachvolleybalschool is dé specialist op het gebied van beachvolleybal. Ben je op zoek naar een activiteit voor teambuilding, of wil je een gezellige middag op het strand met alle collega’s? Dan past samen beachvolleyballen daar perfect bij! Iedereen kan het, het is niet blessuregevoelig en wat is nou lekkerder dan sporten op het strand?

 

Wij organiseren al clinics vanaf 10 personen waarin je de basis van het beachvolleybal leert zoals het op de Olympische Spelen wordt gespeeld. En je zult verbaasd zijn hoe snel je dat oppikt. 🙂

 

Hebben jullie behoefte aan een stukje onderlinge competitie, dan is een beachvolleybaltoernooi een ideale activiteit. Dit kan zo kort of lang duren als je zelf wilt. Wij zorgen voor de perfecte organisatie: strakke netten, officiële wedstrijdballen, toernooileiding, schema’s, scheidsrechters, alles.

 

Wij organiseren toernooien van 20 tot 500 personen, en alles doen we met evenveel plezier. Ons motto is niet voor niets: Life is better at the beach. Dat hopen we een klein beetje over te brengen als je via ons jouw bedrijfsuitje organiseert. Zien we jou op het strand?

Wat kun je bij ons doen?

 

Beachvolleybaltoernooi

Een beachvolleybaltoernooi is leuk voor iedereen. We spelen 6 tegen 6, 4 tegen 4 of zelfs 2 tegen 2. Je speelt een aantal wedstrijden maar hebt ook tussendoor tijd om bij te praten met die collega die je lang niet gezien hebt, of om gewoon even te genieten van het strand.  We sluiten het beachtoernooi altijd af met een finale tussen de sterkste teams van de dag.

 

Duur: tussen de 2 en 4 uur

Beachvolleybalclinic

Wil je graag een echte beachvolleyballen en echt iets leren onder leiding van 1 van onze beachvolleybalspecialisten? Dan is een clinic de perfecte keuze. In 45-60 minuten leren we je de basis van de sport zoals het op de Olympische Spelen gespeeld wordt. Waan je dus voor even net zo goed als Olympisch Medaillewinnaars Alexander Brouwer of Robert Meeuwsen als je die bal het veld in smasht!

 

Duur: 30-60 minuten

Beachvolleybalclinic + toernooi

Eerst wat nieuws leren en het daarna direct toepassen? Dat is de combinatie van een clinic met een toernooi. Goed voor de saamhorigheid en competitiviteit. Wij vinden dat de ideale combinatie!

 

Duur: tussen de 2 en 4 uur

Andere beachsporten

Willen jullie ook graag kennismaken met beachhandbal, beachsoccer of beachtennis, dat kan ook prima bij ons. Ook hierin verzorgen we clinics of een toernooi met meerdere sporten tegelijk.

 

Duur: vanaf 45 minuten

Andere activiteiten

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel doen in Den Haag. Powerboaten, zandkasteel bouwen, een tour door de stad? Voor al deze activiteiten werken we samen met een vast evenementenbureau wat garant staat voor strakke organisatie en een geweldige dag voor jouw groep.

 

Duur: vanaf 45 minuten

Hapje en drankje

Als je dan klaar bent met sporten, is er niets lekkerder dan een fijn drankje met je voeten in het zand. En waarschijnlijk heb je ook wel zin in een borrelhapje of een gezellige BBQ. Wij verzorgen daarin alles van een simpel biertje met bitterbal tot uitgebreide BBQ met vis, vlees en vega hapjes. Omdat we samenwerken met meerdere strandtenten kunnen we kiezen voor de locatie die het best past bij jullie wensen!

Stuur ons een mail!

Onze locaties: Bij ons is het altijd lekker weer

Tussen april en oktober

Tussen april en oktober vind je ons op het strand, lekker buiten, aan de zee. Onze favoriete plekken zijn het Zuiderstrand en Fonk Beach in Scheveningen, maar we werken samen met diverse strandtenten langs de hele kust van Hoek van Holland t/m Katwijk.

Met onze mobiele netsystemen toveren we elk strand binnen een uur om tot een heuse beachvolleyballocatie. Dus waar je ook wilt, wij kunnen er komen!

 

Tussen september en maart

Dan zijn we te vinden in de Sportcampus Zuiderpark.

Ben je op zoek naar een gloednieuwe super ontworpen accommodatie? Dan is de Sportcampus Zuiderpark de locatie om je evenement te organiseren. Het biedt ruimte aan de grootste groepen en met 6 beachvolleybalvelden is er alle ruimte voor een groot toernooi. Dit is ook de trainingslocatie van onze Olympische Topspelers, dus misschien loop je ze wel tegen het lijf. Indien gewenst, kunnen we dat organiseren!