fbpx
Zomer
24319
page-template-default,page,page-id-24319,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zomer

Trainen

Individueel in
een vaste groep

Of je nu al jaren speelt, of net begint, om te trainen kun je op elk niveau terecht. In een vaste groep train je het hele seizoen op een vast moment in de week en onder leiding van steeds dezelfde leuke BVS trainer. Perfect om te bouwen aan je beachskills!

Met jullie
eigen groep

Wil je zelf je eigen groep samen stellen, of heb je (al jaren) een vast team waar je in speelt? Dan kun je je met elkaar aanmelden en wordt het jullie feestje. Jullie bepalen zelf met wie je traint, op welk vaste moment in de week onder leiding van één van de leukste BVS trainers. Voorkeur? Geef die door!

Losse lessen
(individueel)

Wil je liever flexibel aan de slag? Dat kan dit jaar ook! Ideaal voor drukke agenda’s, mooi weer spelers en extra trainingsmomenten. Je traint in een wat grotere groep en eventueel op twee velden. Je focust veel op spelvormen en krijgt individuele tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Spelen & Socials

Social
Friyay Scramble

THANK GOD IT’S FRIDAY! Na een super leuke editie vorig jaar is er ook dit jaar weer scramble. Elke vrijdag van 19.00 uur tot zonsondergang kun je lekker komen spelen op het strand, een drankje drinken en het weekend samen sportief inluiden.

Zomeravond
Competitie

Tijd voor de zevende editie van de Zomeravond Competitie! Wil je lekker veel spelen komende zomer? Zoek een maatje en doe mee aan de doordeweekse competitie. Je speelt op een vaste avond in de week en strijd voor de eeuwige eer!

Maandelijks
Fun Toernooi

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi! Een middag bereveel spelen, nieuwe mensen ontmoeten, kletsen over volleybal en strijden om de titel! Loopt het storm? Zorgen wij voor extra tussentijdse edities.

Veldhuur

Jahaa, tijd om je favoriete teamgenootjes uitgedagen! Of om gewoon een balletje te komen slaan. Beachvolleyballen kun je nooit teveel doen.. volgens ons dan 😉 Reserveer een veldje en kom lekker spelen!

Beach & BBQ

Dit gezellige 4×4 toernooi is altijd één van de hoogtepunten de zomer! Het is natuurlijk ook een beste combinatie. Spelen met je zelfgekozen topteam, BBQ-en én een hele gezellige avond op het strand.

Beach&Breakfast

Wat ons betreft een fantastische combi! Start je dag heerlijk buiten én super sportief af met een leuke clinic en verdien dat lekkere ontbijtje na afloop. De perfecte start voor een dag werken óf juist relaxt strandhangen!

Spelen met eigen groep op vast moment

Willen jullie elke week op een vast moment in de week spelen? Of een groot deel van het seizoen? Leg je veldje vast! Werkt perfect als extra speelmoment, of als lekker zelf aan de slag wilt!

Reva
buurttoernooi

Met zoveel leden uit het Regentesse- en Valkenboskwartier kon het niet uitblijven natuurlijk! De eerste editie is op 26 mei. Kom je ook met je buren een gezellige middag beachvolleyballen?

Familie
toernooi

Kom jij samen met je vader, moeder, tante, neef, zus of opa de strijd aan gaan tegen andere families? Dit familie toernooi is een super gezellig uitje op een zaterdagmiddag voor de hele familie!

Life is better at the Beach

EK Feestweek

Dit jaar is het EK Beachvolleybal in Nederland. De finales zijn zelfs in Den Haag! Reden voor een hoop gezelligheid in die week. Er komen clinics, toernooien, scramble’s en allerlei leuke om dingen om aan mee te doen. Hou jij de week vast vrij? Hier komtie: 12-18 augustus in Scheveningen! 

Merch

We hebben weer toffe petjes, beanies en ook leuke truien voor je klaar liggen! Al onze merch vind je bij het beachloket.