Bedrijventoernooi 2022
22250
page-template-default,page,page-id-22250,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bedrijventoernooi 2022

Welkom op de pagina van het Haags bedrijven beachtoernooi. Hét toernooi waarbij bedrijven uit Den Haag en omgeving het tegen elkaar opnemen en strijden voor een felbegeerde plek in de finaleronde.

Iets voor jou?

Werk jij bij een bedrijf/organisatie uit Den Haag en omgeving en heb je een aantal sportieve en gezellige collega’s? Dan is dit toernooi iets voor jullie! Samen ga je de strijd aan tegen de andere teams. Gegarandeerd een actieve avond dus. Met een lekker hapje eten en een borrel na afloop. Ervaring is niet vereist en iedereen is welkom.

Hoe werkt het?

Jullie stellen zelf een uniek topteam samen van 4 tot 6 personen. We spelen 4 tegen 4.  Je kunt er dus voor kiezen om alles met z’n vieren te spelen, maar ook om een paar extra krachten te hebben, bijvoorbeeld door te wisselen per punt of per set. Dat is helemaal aan jullie (conditie ?).

 

Topteam gevormd?

 

Dan kies je welke van de twee voorronde je wilt spelen.

 

Ronde A: 13 maart van 17.00-21.00 uur       óf
Ronde B: 27 maart van 17.00-21.00 uur.

 

Er wacht jullie een leuke avond, vol strijd en plezier in een mooie beachhal waar normaal onze wereldkampioenen Brouwer/Meeuwen en Europees kampioenen Meppelink/Keizer trainen. Kortom, een geweldige locatie! Wij zorgen voor een uitgebreid buffet, een lekker muziekje en je kunt uiteraard gebruik maken van de kleedkamers in de beachhal om je om te kleden en te douchen na afloop.

Veel spelen, lekker eten en strijden met je collega's voor de eer!

Wat als je een winning team blijkt?

Behalve gezelligheid en een lekker beachsfeertje staat er ook wat op het spel. De teams die het podium halen plaatsen zich voor de finaleronde op vrijdag 10 april van 17.00-21.00 uur. Zet die dus maar ook vast in je agenda!

Hier kun je jouw team aanmelden!

Kun je niet op 13 of 27 maart maar wil je wel graag een keer beachen met je collega’s, ben je ook van harte welkom. We organiseren vaak bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen of bij één van onze indoorlocaties. Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.

Praktische informatie

We spelen in de Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag. Er zijn parkeerplekken rondom de sportcampus en je kunt gebruik maken van de douches, lockers en kleedkamers. Wil je met het OV komen? Tram 9 en 16 stoppen vlakbij de campus en ook bus 26 heeft een halte bij het zuiderpark.

 

De kosten voor het toernooi zijn €155,- per team van 4 personen (excl BTW).  Dit is inclusief eten en inclusief 2 consumpties. Is je team met meer dan 4 personen? Dan rekenen we per extra persoon een meerprijs van €17,50 (voor het buffet). In deze prijs is deelname aan de voor- en eindronde inbegrepen.

Mocht jouw team zich plaatsen voor de finale betaal je alleen de kosten voor het buffet op 12 april (€17,50 per persoon). Voor jullie deelname sturen we uiteraard een factuur.