fbpx
Bedrijventoernooi 2024
22250
page-template-default,page,page-id-22250,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bedrijventoernooi 2024

BEDRIJVENTOERNOOI
7 juni 2024

Team Work Makes The Dream Work!

Ga met je leukste collega’s de strijd aan voor die felbegeerde Champions Cup van het Haagse Bedrijven  Beachvolleybaltoernooi!

Werk jij bij een bedrijf/organisatie uit Den Haag en omgeving en heb je een aantal sportieve en gezellige collega’s? Dan is dit toernooi iets voor jullie! Samen ga je de strijd aan tegen de andere teams. Gegarandeerd een actieve avond dus. Ervaring is niet vereist en iedereen is welkom.

IMG_20230627_170233_1
Veel spelen, lekker eten en strijden met je collega's voor de eer!

Hoe werkt het?

Jullie stellen zelf een topteam samen van 4 tot 6 personen. We spelen 4 tegen 4.  Je kunt er dus voor kiezen om alles met z’n vieren te spelen, maar ook om een paar extra krachten te hebben, bijvoorbeeld door te wisselen per punt of per set. Dat is helemaal aan jullie!

Topteam gevormd?

Het bedrijventoernooi is op vrijdag 7 juni 2024. Er wacht jullie een leuke avond, vol strijd en plezier op het prachtige strand van Scheveningen.  Wij zorgen voor wat lekkers te eten en een lekker muziekje. En dan.. is het tijd om ten strijde te trekken!

De planning is als volgt:
17:00 uur: Hapje eten
18:00 uur: Beachvolleybal Toernooi
21.00  uur: Prijsuitreiking

De kosten en wat jullie ervoor krijgen

De kosten voor het toernooi zijn €175,- per team van 4 personen (excl BTW).  Dit is inclusief eten en inclusief 1 consumptie. Is je team met meer dan 4 personen? Dan rekenen we per extra persoon een meerprijs van €30,- (voor het eten + drankje).

100% voorbereid verschijnen aan de start? Boek een clinic!

Tijd voor wat voorpret!
Wil je de show stelen? En vast een keer samen aan de slag kunnen? Om straks als een geoliede machine het toernooi te starten?
Boek een voorbereidende clinic bij één van onze top coaches!

Mail ons om wat af te spreken

Praktische informatie

We spelen op het strand van Scheveningen. Er zijn parkeerplekken rondom de het strand. Let op, het is wel betaald parkeren. Wil je met het OV komen? Tram 11 stopt op 10 minuten lopen van de locatie en ook bus 21 heeft een halte in de buurt .

Kun je er niet bij zijn, maar willen jullie wel komen beachen?

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel graag een keer beachen met je collega’s, ben je ook van harte welkom. We organiseren vaak bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen of bij één van onze indoorlocaties. Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.