Bedrijventoernooi 2023
22250
page-template-default,page,page-id-22250,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bedrijventoernooi 2023

Team Work Makes The Dream Work!

Ga met je leukste collega’s de strijd aan voor die felbegeerde Champions Cup van het Haags Bedrijven Toernooi!

Werk jij bij een bedrijf/organisatie uit Den Haag en omgeving en heb je een aantal sportieve en gezellige collega’s? Dan is dit toernooi iets voor jullie! Samen ga je de strijd aan tegen de andere teams. Gegarandeerd een actieve avond dus. Met een lekker hapje eten en een borrel na afloop. Ervaring is niet vereist en iedereen is welkom.

Veel spelen, lekker eten en strijden met je collega's voor de eer!

Hoe werkt het?

Jullie stellen zelf een topteam samen van 4 tot 6 personen. We spelen 4 tegen 4.  Je kunt er dus voor kiezen om alles met z’n vieren te spelen, maar ook om een paar extra krachten te hebben, bijvoorbeeld door te wisselen per punt of per set. Dat is helemaal aan jullie!

 

Topteam gevormd?

 

Er wacht jullie een leuke avond, vol strijd en plezier in een mooie beachhal waar normaal de Nederlandse Beachvolleybal Top traint. Kortom, een geweldige locatie! Wij zorgen voor een uitgebreid buffet, een lekker muziekje en je kunt uiteraard gebruik maken van de kleedkamers in de beachhal om je om te kleden en te douchen na afloop.

Wat als je een winning team blijkt?

Behalve gezelligheid en een lekker beachsfeertje staat er ook wat op het spel. De teams die het podium halen wacht een leuke prijs en voor Dé Winnaar van het Haagse Bedrijven Beachvolleybal Toernooi is er natuurlijk de fantastische felbegeerde CUP!

De kosten en wat jullie ervoor krijgen

De kosten voor het toernooi zijn €155,- per team van 4 personen (excl BTW).  Dit is inclusief eten en inclusief 2 consumpties. Is je team met meer dan 4 personen? Dan rekenen we per extra persoon een meerprijs van €25,- (voor het buffet + drankjes).

Hier kun je jouw team aanmelden!

Praktische informatie

We spelen in de Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag. Er zijn parkeerplekken rondom de sportcampus en je kunt gebruik maken van de douches, lockers en kleedkamers. Wil je met het OV komen? Tram 9 en 16 stoppen vlakbij de campus en ook bus 26 heeft een halte bij het zuiderpark.

Kun je er niet bij zijn, maar willen jullie wel komen beachen?

Kun je niet op 24 maart maar wil je wel graag een keer beachen met je collega’s, ben je ook van harte welkom. We organiseren vaak bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen of bij één van onze indoorlocaties. Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn.