fbpx
Zuiderstrand
25480
page-template-default,page,page-id-25480,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zuiderstrand

Life is better at the Beach

De BVS op het Zuiderstrand

 

Vanaf 12 juli is De BVS te gast op het Zuiderstrand.

Met bijna 750 leden staan we vijf weken op deze tijdelijke trainingslocatie. Super tof, want wat een mooie plek is het!

Overdag bespelen we de helft van netten, zodat er ruimte blijft om lekker te liggen op het strand. Vanaf 17.30 uur gebruiken we alle netten om op te trainen en spelen.

Geen lid, maar wil je een veldje huren of een training boeken? Dat kan natuurlijk. Iedereen is welkom 🙂

Waarom is De BVS tijdelijk op het Zuiderstrand?

Komende zomer zijn de Olympische Spelen. In Scheveningen wordt gelijktijdig het Olympic Festival georganiseerd.
Het evenemententerrein komt tussen het Beachstadion en The Shore te liggen, dus ook op onze huidige trainingslocatie. Op dit terrein geldt een Testen voor Toegang beleid. Dat betekent dat iedereen die op het terrein komt, van tevoren een negatieve Coronatest moet hebben (of vaccinatiebewijs). Omdat het niet wenselijk en haalbaar is voor ons en onze leden, hebben we afgesproken met de gemeente dat onze trainingslocatie gaat verhuizen.

 

In eerste instantie zouden we gewoon in Scheveningen blijven, maar met de te verwachten vakantiedrukte en de huidige overlast in Scheveningen, was er geen ruimte om op het sportstrand blijven. Daarom verhuizen we vanaf maandag 12 juli met al onze activiteiten naar de andere kant van de haven, bij het Zuidelijk havenhoofd, op het Zuiderstrand. We blijven hier tot 25 augustus staan.

Buurtbewoners opgelet!

Speciaal voor buurtbewoners hebben we het Buurt Uurtje!

 

In de daluren (9.00 – 18.00 uur) is er een speciale korting die alleen geldt voor bewoners op de postcodes 2583.

 

Kom dus lekker beachvolleyballen in de vakantie, tijdens je lunchpauze, voor je naar werk gaat of wanneer jij maar wilt!

 

Eén uur spelen voor 5 euro. 

 

Kom je beachen?!

Wat is er te doen?

Trainingen

Elke avond zijn er voor onze leden trainingen op het strand tussen 18.00-21.00 uur. Er zijn 87 trainingsgroepen voor allerlei niveaus. De groepen zitten op dit moment allemaal vol. Wel zijn er overdag nog mogelijkheden om in te stromen.

Clinics overdag

Voor volwassen zijn er overdag verschillende momenten waarop je kunt komen trainen. Onder leiding van één van onze beachtrainers ga je je skills verbeteren en genieten van sporten in de buitenlucht!

Competitie & Toernooien

Elk weekend zijn er toernooien georganiseerd door het Summer Beach Circuit. Iedereen kan hier aan meedoen. Wil je een dagje knallen en spelen tegen andere teams op jouw niveau dan is dit perfect om aan mee te doen!

Op een paar avonden in de week is er competitie. Er wordt door een vast aantal teams gespeeld om aan het einde van de zomer een winnaar te kronen tot Competitie Winnaar 2021!

Veldhuur

Wil je zelf een balletje slaat met je trainingsgroep, wat vrienden of collega’s? Leuk! Huur je veldje via de site. We zijn open tussen 09.00-21.30 uur!

Kids Trainingen in de zomervakantie

Elke dag in de zomervakantie bieden we leuke kidstrainingen aan. Kom je nieuwe skills leren en duiken, springen en smashen in het zand??

Frequently Asked Questions

Deze versie is van 5-7-2021

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje!

FAQ

Alleen dat het op een andere locatie is! Verder zorgen we dat er zo min mogelijk verandert. Je houdt gewoon je eigen trainingsgroep trainer en het beachloket verhuist mee. Alles gaat zoals je gewend bent, alleen het uitzicht is een beetje anders.
Op locatie is alles rondom de velden geregeld. Er is geen horeca, kleedruimte en wc direct aan de velden. Wel zit La Cantina vlakbij, waar je naar de wc kunt (50ct) en lekker een drankje kunt drinken. Zelf wat meenemen kan natuurlijk ook nog steeds.
Je kunt reserveren via de site of je kunt op de gok komen (op bijvoorbeeld de dinsdag is er 's avonds weinig plek om te huren en kun je beter reserveren). De kosten tussen 18.00-21.30 uur zijn 7,50 per half uur De kosten tussen 09.00 - 18.00 uur zijn 5 euro per half uur Je kunt betalen via de site, een tikkie of een QR code. We hebben geen cash in het beachloket.
Natuurlijk! Je kunt contact met ons opnemen of een training boeken via de site. Dan gaan we met jullie aan de slag om aan je beachskills te werken!

Locatie Zuiderstrand