fbpx
Groepsinschrijving winter
25563
page-template-default,page,page-id-25563,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Groepsinschrijving winter

Better Together

Beachvolleybal met je eigen squad šŸ™‚

 

Steeds meer beachers kiezen er voor om zelf een groepje samen te stellen. Bijvoorbeeld met hun zomer trainingsgroep, een zaalteam, een paar van je beste vrienden of een groep collegaā€™s. Kies een tijd, dump je schoenen en laat het seizoen beginnen!

IMG_0340

Hoe werkt het?

 1. Jullie stellen een groep samen en kiezen een contactpersoon.
 2. Samen bekijken jullie welke dagen en welk tijdslots voor jullie de voorkeur hebben.
 3. De contactpersoon doet een aanvraag voor het plaatsen van de groep bij Team BVS via het formuliertje op deze pagina. Wil je een bepaalde trainer? Dan kun je dat ook aan ons doorgeven.
 4. Wij checken de beschikbaarheid van de dagen, tijden en eventueel de trainer. Jullie inventariseren vast wat de voorkeur qua betalen is (zie het kopje kosten)
 5. Als we de groep direct kunnen plaatsen ontvang je van ons het verzoek de namen en mailadressen aan te leveren van je groepje. Als je deze ingevuld terugstuurt en je krijgt bevestiging, dan is jullie inschrijving compleet en kan het aftellen beginnen!
  Als we de groep niet direct kunnen plaatsen, nemen we contact op met de contactpersoon om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.
 6. Er zijn twee betalingsopties waar jullie voor kunnen kiezen.
  – iDeal. De contactpersoon verzamelt voorafgaand aan het definitief inschrijven vast het totale bedrag en voldoet dit tijdens de inschrijving.
  – Per factuur, in 2 of 4 termijnen. De contactpersoon ontvangt per termijn de factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan.
 7. Een week voor de trainingen starten krijgen jullie van ons een uitgebreide update over de start van het seizoen, zodat je precies weet waar je moet zijn, op welk veld je gaat trainen, met welke trainer en nog veel meer tips & tricks.

Wat zijn de kosten en wat krijgen we daarvoor?

Sowieso ga je een mooie winter tegemoet! Tijdens het indoorseizoen kun je net een beetje beter finetunen met je teamgenootjes omdat de omstandigheden altijd hetzelfde zijn.

 

Als je je inschrijft voor de indoortrainingen gaan jullie:

 • 30 weken trainen in de mooiste beachhal van NL
 • Met een trainer die werkt volgens de BVS trainingsmethode
 • In jullie eigen samengestelde, en dus gesloten groep

Belangrijk om te weten is dat het bedrag voor jullie groep een vast bedrag is voor de hele groep. Dit betekent dat als er iemand uitvalt, jullie dit zelf onderling oplossen door een nieuwe speler erbij te zoeken. Mocht dit niet lukken, neem dan direct contact met ons op. We kunnen dan met jullie mee zoeken.

De kosten voor een groepsinschrijving zijnĀ  ā‚¬3240,-*

 

*Indoor max 10 personen per groep ivm bezetting per veld

IMG_3183

Ben je jeugdspeler en wil je graag met een eigen groep trainen?Ā Dat kan natuurlijk ook.Ā Mail ons even, om afspraken te maken over deĀ groep, trainingsdagĀ en kosten via info@beachvolleybalschool.nl

Doe hier jullie aanvraag!

Let op! De tijdslots 19.30-21.00 & 18.00 – 19.30 uur zitten zo goed als vol. Overleg dus alvast even met je groepje of 21.00 – 22.30 uur een optie is.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.