Direct naar
Social media


CORONA UPDATE – MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 13 OKTOBER
24117
page-template-default,page,page-id-24117,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CORONA UPDATE – MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 13 OKTOBER

Hier lees je de laatste informatie over het Corona virus en de consequenties voor onze beachvolleybalactiviteiten. Gisteren en vandaag zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van de mogelijkheden om te beachvolleyballen binnen de maatregelen die ingegaan zijn op 14 oktober. Op deze pagina informeren we jullie over de verschillende mogelijkheden.

De Frequently Asked Questions, aangepaste spelregels en route in het Zuiderpark, vind je ook op deze pagina. Heb je een vraag, check dan eerst onze FAQ. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust nog even contact met ons op.

 

Hoe gaan we de komende vier weken beachvolleyballen?
Alle reguliere trainingen vervallen en iedereen krijgt voor de weken waarin niet op de ‘normale’ manier getraind wordt 100% compensatie van de contributie. Vervolgens zijn er drie verschillende mogelijkheden.

 

  1. Vier weken doortrainen met je eigen trainingsgroep in je eigen tijdslot, in principe met je eigen trainer.

We bieden de optie om de komende vier weken door te trainen voor iedereen die door wil. De trainingen duren 1 uur en als groep regel je onderling welke vier personen er aanwezig zijn. Hierbij gaan we er vanuit dat je dan in ieder geval 1x per twee weken kunt trainen. Je traint dan in principe met je eigen trainer, tenzij je trainer heeft aangegeven dat hij/zij niet wilt training geven.

De trainingstijden zijn aangepast: van 18.00 -19.30 uur naar 18.00-19.00 uur; van 19.30-21.00 uur naar 20.00-21.00 uur en van 21.00-22.30 uur naar 21.00-22.00 uur. De kosten voor de trainingen zijn 60 euro per week. Met een groep van vier personen is dat dus 15 euro per persoon per keer.

 

  1. Trainers zijn beschikbaar voor privé trainingen aan groepjes van max 4 personen

Traint je groepje door, maar wil je vaker trainen of traint je groepje niet door. Dan kun je via ons reserveringssysteem een privé training boeken. Dat kan in ieder geval van maandag tot en met donderdag tussen 19 en 20 uur. Bij voldoende belangstelling komen daar extra momenten bij, bijvoorbeeld ook op de vrijdag, zaterdag of zondag. Je helpt onze trainers – die vaak werken als ZZP’er – aan een extra moment van werk. Deze mogelijkheid is beschikbaar vanaf maandag. De kosten voor een privé training zijn 60 euro voor 1 uur, onafhankelijk van het aantal personen. Het maximum aantal personen is uiteraard 4 spelers.

 

  1. Losse veldhuur

Er is de komende vier weken ook de mogelijkheid om een veld te huren van vrijdag t/m zondag en afhankelijk van het aantal trainingsgroepen ook op een aantal momenten door de week. Je kunt de velden boeken via ons reserveringssysteem. Tijdens het spelen ben je zelf verantwoordelijk voor het te allen tijden handhaven van de 1,5 meter. Op onze site vind je straks alle protocollen die gelden tijdens, voor en na het spelen.

 

Belangrijk voor de planning

Willen jullie binnen je trainingsgroep inventariseren of jullie gebruik willen maken van de mogelijkheid om door te trainen en dit uiterlijk zondagochtend 12 uur aan ons laten weten via info@beachvolleybalschool.nl ? Dan gaan wij aan de slag met de planning en zorgen we dat we vanaf maandag kunnen starten.

We horen graag van jullie!

 

Tot slot willen we graag de mensen die hebben meewerkt en -gedacht bij het uitwerken van onze plannen bedanken voor jullie feedback, het wegen van alle voor en tegens, de aanvullingen en nieuwe ideeën. Super bedankt hiervoor!

De route in het Zuiderpark naar de beachhal

credits: Dave Muntinga

Bekijk hier ons online reserveringssysteem.