fbpx
CORONA UPDATE
24117
page-template-default,page,page-id-24117,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CORONA UPDATE

ALGEMEEN

Hier vind je algemene info

INDOOR

vanaf september

Bekijk hier ons online reserveringssysteem.

Hieronder vind je alle updates na aanleiding van de persconferenties

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 23 FEBRUARI

Gister was er een persconferentie met versoepelingen voor buitensport voor iedereen van 27 jaar en ouder. Dit betekent dat we vanaf 16 maart weer gaan starten met buitentrainingen voor deze groep in groepjes van 4.

 

Omdat er alleen buiten getraind kan worden en de zon nog heel vroeg onder gaat, zijn we gebonden aan vroege trainingstijden en eventueel trainingen in het weekend. We maken nu een schema voor de komende periode.

De brief voor leden na aanleiding van deze maatregelen kun je hier lezen.

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 23 FEBRUARI

Gister was er een persconferentie met versoepelingen voor buitensport voor iedereen t/m 26 jaar. Dit betekent dat we kunnen vanaf 3 maart weer gaan starten met buitentrainingen voor deze groep. Het voelt nog wat dubbel, want de aantallen stijgen nog en we willen het liefste natuurlijk voor iedereen iets kunnen aanbieden. Maar we weten ook dat de behoefte om samen te sporten groter is dan ooit.

 

 

Omdat er alleen buiten getraind kan worden en de zon nog heel vroeg onder gaat, zijn we gebonden aan vroege trainingstijden en eventueel trainingen in het weekend. Daarom willen we graag met jullie afstemmen wat de beste momenten zijn. Wil je dit formuliertje voor ons invullen? Dan kunnen we jullie zo snel mogelijk meer duidelijkheid geven over trainen de komende tijd. https://forms.gle/M5frBbAQzGsKpkdu7

 

De brief voor leden na aanleiding van deze maatregelen kun je hier lezen.

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 12 JANUARI

Vanavond is er een verlenging van de lockdown bekend gemaakt. Dat betekent dat we nog wat langer geduld moeten hebben voor we weer kunnen beachen. De lockdown zal naar verwachting duren tot en met 9 februari. Hopelijk is na die datum het aantal besmettingen flink gezakt en kunnen we weer langzaam opstarten. De weken dat we niet trainen wordt iedereen 100% gecompenseerd.

 

We verwachten vanaf 9 februari weer te kunnen starten met trainen in groepjes van 4, maar zodra daar meer over bekend is, laten we het uiteraard weten.

 

De brief voor leden na aanleiding van deze maatregelen kun je hier lezen.

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 14 DECEMBER

In verband met de harde lockdown kan er vanaf 15 december niet meer getraind en gespeeld worden tot 20 januari. Dit geldt ditmaal ook voor onze jeugdleden.

 

Dit betekent dat de laatste drie dagen van het eerste blok, waarin er aangepast getraind werd, komen te vervallen. Blok 2 zal pas vanaf 19 januari kunnen starten. Zodra er meer informatie komt over op welke manier weer van start kunnen laten we jullie het weten.

 

De brief voor leden na aanleiding van deze maatregelen kun je hier lezen.

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 3 NOVEMBER

Gisteren zijn er extra maatregelen aangekondigd omtrent het coronavirus.
Zojuist is duidelijk geworden wat de nieuwe maatregelen betekenen voor het beoefenen van beachvolleybal.

 

‘De groepsgrootte wordt teruggebracht van 4 naar 2 personen. Het spelen van 2 tegen 2 is daarmee helaas niet mogelijk, want feitelijk gezien is er dan sprake van meer dan 2 personen.’

 

Helaas betekent dit voor ons dat we tot 19 november wederom alle trainingsactiviteiten voor volwassenen moeten annuleren. De komende twee weken wordt er dus niet getraind, en niet gespeeld.

 

De brief voor leden na aanleiding van deze maatregelen kun je hier lezen.

De route in het Zuiderpark naar de beachhal

credits: Dave Muntinga

MAATREGELEN NA PERSCONFERENTIE 14 OKTOBER – ALLE INFO OVER AANGEPAST TRAINEN

De Frequently Asked Questions, aangepaste spelregels en route in het Zuiderpark, vind je ook op deze pagina. Heb je een vraag, check dan eerst onze FAQ. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust nog even contact met ons op.

 

Hoe gaan we de komende vier weken beachvolleyballen?
Alle reguliere trainingen vervallen en iedereen krijgt voor de weken waarin niet op de ‘normale’ manier getraind wordt 100% compensatie van de contributie. Vervolgens zijn er drie verschillende mogelijkheden.

 

  1. Vier weken doortrainen met je eigen trainingsgroep in je eigen tijdslot, in principe met je eigen trainer.

We bieden de optie om de komende vier weken door te trainen voor iedereen die door wil. De trainingen duren 1 uur en als groep regel je onderling welke vier personen er aanwezig zijn. Hierbij gaan we er vanuit dat je dan in ieder geval 1x per twee weken kunt trainen. Je traint dan in principe met je eigen trainer, tenzij je trainer heeft aangegeven dat hij/zij niet wilt training geven.

De trainingstijden zijn aangepast: van 18.00 -19.30 uur naar 18.00-19.00 uur; van 19.30-21.00 uur naar 20.00-21.00 uur en van 21.00-22.30 uur naar 21.00-22.00 uur. De kosten voor de trainingen zijn 60 euro per week. Met een groep van vier personen is dat dus 15 euro per persoon per keer.

 

  1. Trainers zijn beschikbaar voor privé trainingen aan groepjes van max 4 personen

Traint je groepje door, maar wil je vaker trainen of traint je groepje niet door. Dan kun je via ons reserveringssysteem een privé training boeken. Dat kan in ieder geval van maandag tot en met donderdag tussen 19 en 20 uur. Bij voldoende belangstelling komen daar extra momenten bij, bijvoorbeeld ook op de vrijdag, zaterdag of zondag. Je helpt onze trainers – die vaak werken als ZZP’er – aan een extra moment van werk. Deze mogelijkheid is beschikbaar vanaf maandag. De kosten voor een privé training zijn 60 euro voor 1 uur, onafhankelijk van het aantal personen. Het maximum aantal personen is uiteraard 4 spelers.

 

  1. Losse veldhuur

Er is de komende vier weken ook de mogelijkheid om een veld te huren van vrijdag t/m zondag en afhankelijk van het aantal trainingsgroepen ook op een aantal momenten door de week. Je kunt de velden boeken via ons reserveringssysteem. Tijdens het spelen ben je zelf verantwoordelijk voor het te allen tijden handhaven van de 1,5 meter. Op onze site vind je straks alle protocollen die gelden tijdens, voor en na het spelen.

 

Belangrijk voor de planning

Willen jullie binnen je trainingsgroep inventariseren of jullie gebruik willen maken van de mogelijkheid om door te trainen en dit uiterlijk zondagochtend 12 uur aan ons laten weten via info@beachvolleybalschool.nl ? Dan gaan wij aan de slag met de planning en zorgen we dat we vanaf maandag kunnen starten.

We horen graag van jullie!

 

Tot slot willen we graag de mensen die hebben meewerkt en -gedacht bij het uitwerken van onze plannen bedanken voor jullie feedback, het wegen van alle voor en tegens, de aanvullingen en nieuwe ideeën. Super bedankt hiervoor!