fbpx
Over ons
16535
page-template-default,page,page-id-16535,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over ons

De Beachvolleybalschool: Life Is Better At The Beach!

Wij zijn Tijmen & Mila, en met De Beachvolleybalschool zorgen wij voor het beste van het strand, op het strand! Beachvolleybal is echt anders dan andere sporten. Waar speel je nou op het scherpst van de snede een potje, om vervolgens samen met je tegenstanders in de beachbar gezellig een drankje te drinken?! Juist!

We doen er al meer dan tien jaar lang alles aan om zoveel mogelijk mensen die beachvolleybalbelevenis te bieden. Inmiddels zijn dat in de zomer al meer dan vierhonderd beachers bij elkaar, op onze hotspot bij het Scheveningse beachstadion. En in de winter gaan we vrolijk door, in La Playa of het Zuiderpark!

Wil je dus iets met beachvolleybal in Den Haag en omgeving, dan moet je bij ons zijn! Of je nou jeugdspeler bent of een volwassen zijinstromer, of je wilt worden opgeleid tot topbeacher of gewoon een leuk bedrijfsuitje, je kunt altijd bij ons terecht! See you at the beach!