Studenten

Studenten

It's a beautiful day, go out and play!

Waar kun je nou beter soggen dan op het strand?

Herken je dit? De zon schijnt, je muren komen op je af. Het studeren wil maar niet lukken of die scriptie komt maar niet af? Tijd om naar het strand te gaan!

Speciaal voor jou als Haagse student, hebben we ons Studenten Speelabonnement. Hiermee kun je de hele zomer tijdens onze daluren en in het weekend onbeperkt spelen voor maar 50 euro!

Aanschaffen werkt heel simpel. Maak je account aan via Grib (onze ledenadministratie), schaf je abonnement aan en reserveer je veldje.

Zijn je vrienden geen lid? Geen probleem! Zij betalen gewoon per keer. Voor 4 euro kunnen zij lekker 2 uur meespelen.

Lijkt het je ook leuk om een keer te komen trainen? Dan kun je ook een keer mee komen doen met onze flextrainingen. Daar kun je per keer voor betalen, maar als je een OneFit-abonnement hebt, kun je ook meedoen via OneFit.

Leuk als je daar ook een keertje bij bent. Geen ervaring vereist!