Zomer
24319
page-template-default,page,page-id-24319,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zomer

Trainen

Individueel in
een vaste groep

Of je al jaren speelt, of net begint, om te trainen kun je op elk niveau. In een vaste groep train je het hele seizoen op een vast moment in de week en onder leiding van steeds dezelfde leuke BVS trainer. Perfect om te bouwen aan je beachskills!

Met jullie
eigen groep

Wil je zelf je eigen groep samen stellen, of heb je (al jaren) een vast team waar je in speelt? Dan kun je je met elkaar aanmelden en wordt het jullie feestje. Jullie bepalen zelf met wie je traint, op welk vaste moment in de week onder leiding van één van de leukste BVS trainers. Voorkeur? Geef die door!

Losse lessen
(individueel)

Wil je liever flexibel aan de slag? Dat kan dit jaar ook! Ideaal voor drukke agenda’s, mooi weer spelers en extra trainingsmomenten. Je traint in een wat grotere groep en eventueel op twee velden. Je focust veel op spelvormen en krijgt individuele tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Spelen & Socials

Spelen met eigen groep op vast moment

Willen jullie elke week op een vast moment in de week spelen? Of een groot deel van het seizoen? Leg je veldje vast! Werkt perfect als extra moment om te beachen, of als je niet zit te wachten op allerlei tips, maar juist zelf aan de slag wilt!

Social
Friyay Scramble

THANK GOD IT’S FRIDAY! Na een super leuke eerste editie vorig jaar is er ook dit jaar weer scramble. Elke vrijdag van 19.00 uur tot zonsondergang kun je lekker komen spelen op het strand, een drankje drinken en het weekend samen sportief inluiden.

Maandelijks
Fun Toernooi

Elke laatste weekend van de maand is er FUN toernooi! Een middag bereveel spelen, nieuwe mensen ontmoeten, kletsen over volleybal en strijden om de titel! Loopt het storm? Zorgen wij voor extra tussentijdse edities.

Veldhuur

Jahaa, tijd om je favoriete teamgenootjes uitgedagen! Of om gewoon een balletje te komen slaan. Beachvolleyballen kun je nooit teveel doen.. volgens ons dan 😉 Reserveer een veldje en kom lekker spelen!

Competitie

Tijd voor de zevende editie van de Zomeravond Competitie! Wil je lekker veel spelen komende zomer? Zoek een maatje en doe mee aan de doordeweekse competitie. Je speelt op een vaste avond in de week en strijd voor de eeuwige eer!

4×4 Beach&BBQ

Wat ons betreft de beste combinatie ooit gemaakt. We spelen dit overheerlijke toernooi vier tegen vier! Dus trommel al je beachmaatjes, vrienden en/of familie op en kom die smakelijke bbq verdienen. 🙂 🙂

*15 jarig Jubileum*

FEEST!

Oh yessss, tijd voor een feestje! Want daar zijn we sowieso allemaal wel aan toe, of niet soms?! We bestaan 15 jaar en gaan dat vieren met een ouderwets strandfeest! 

Shirt

Jouw boodschap op het shirt voor het goede doel! Dit jaar wordt de bedrukking van het shirt wel heel speciaal. Jij mag namelijk zélf je eigen tekst toevoegen aan de bedrukking, voor 1 euro per letter (meer mag ook). Zo wordt het een shirt van iedereen! De hele opbrengst gaat naar de Voedselbank Scheveningen en Stichting Leergeld Den Haag.

Toffe acties

Maar is nog zoveel meer! Er komt een loterij, leuke acties en nog veel meer. Hou onze socials en nieuwsbrief in de gaten en je mist niks!