fbpx
Met trots presenteren we: Rabobank BEACHFEST Powered By Mikasa
21613
post-template-default,single,single-post,postid-21613,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Met trots presenteren we: Rabobank BEACHFEST Powered By Mikasa

Met trots presenteren we: Rabobank BEACHFEST Powered By Mikasa

Het beste van het strand op het strand! De zon, de zee. Buiten zijn, bezig zijn, de wind in je haren, zweetdruppels op je voorhoofd. Van 14 tot en met 22 juli 2018 vieren we de beachvolleybalsport een week lang tijdens Rabobank Beachfest Powered by Mikasa! Samen met Barefoot Beach Camps hebben we het initiatief genomen voor een beachvolleybalfestivalweek en we zijn erg verheugd dat we je daar nu meer over kunnen vertellen!

Trainingen
Het is een feestje dat het EK Beachvolleybal in Nederland is! En kijken is leuk, maar zelf extra aan je beachskills werken is misschien nóg wel leuker. De combinatie.. is ultiem!

Daarom is er tijdens Rabobank Beachfest een trainingsweek onder leiding van topcoaches uit Nederland en het buitenland. Je kunt de hele week elke dag trainen, maar je kunt ook voor een losse training inschrijven. Als je inschrijft voor de vroege sessies kun je in de middag gewoon naar je werk, of de hele dag op het strand hangen. De trainingstijden zijn zo opgezet dat je sowieso op tijd weer op de tribune kunt zitten bij het EK om bij de toppers te kijken.

Toernooien
Uiteindelijk is er niks mooier dan het zelf spelen van wedstrijden, het is de essentie van beachvolleybal. En Rabobank Beachfest is daarvoor natuurlijk een perfecte gelegenheid! We hebben het super toffe en unieke King & Queen of the Beach-toernooi. Je strijdt voor de titel en eeuwige roem. We spelen een Glow In The Dark-toernooi op een zwoele zomeravond na zonsondergang. En we hebben 4×4 Beach & Pizza op vrijdagavond, waar je lekker veel kunt spelen en genieten van de ultieme beachsfeer. Ohja, en van superverse pizza’s ;). Dit toernooi is ook perfect voor mensen zonder volleybalervaring, dus trommel je vrienden op en kom beachen op het leukste strand van Nederland!

Clinics
Ben je op zoek naar nieuwe input? Of wil je gewoon eens echt de tijd te nemen om te schaven aan je skills? Schrijf je in voor een van de clinics! Wij creëren de ideale setting om aan de slag te gaan met een specifiek onderwerp. Met veel persoonlijke tips en nieuwe inzichten ga je weg met een nieuwe dosis inspiratie!

Bezoek het EK
Bestel je EK tickets direct in combinatie met je training of clinic! Maak er de perfecte beachvolleybalweek van, met veel zelf spelen op het strand en een plekje op de tribune bij de wedstrijden van de toppers.
Naast de wedstrijden in ons eigen Den Haag organiseren we ook uitstapjes naar twee van de andere speelsteden: Rotterdam en Utrecht!

Beachparty
Let’s celebrate the beach life! Alles is beter op het strand, laten we dat vieren tijdens hét weekend dat beachvolleybal in Den Haag centraal staat. De avond voor de finales van het EK Beach gaan we samen van de Scheveningse zonsondergang genieten, we heffen het glas, de voetjes van het vloer met het zand tussen je tenen. Een heerlijk relaxed en gezellig beachvolleybalfeestje!

 

Meer info: www.beachfest.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.