fbpx
Sportcampus Zuiderpark
19469
post-template-default,single,single-post,postid-19469,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sportcampus Zuiderpark

Sportcampus Zuiderpark

Je bent er vast al een keertje langsgereden, het gloednieuwe gebouw van de Sportcampus Zuiderpark. We hebben er lang op gewacht, extra ruimte voor alle beachers in Den Haag. Met 6 velden en 9 meter hoogte is het een ideale hal om in aan de slag te gaan. Het gebouw is bijna klaar voor oplevering. De verwachting is dat het begin mei helemaal klaar is voor gebruik en dat er vanaf september in getraind kan worden.
Inmiddels hebben we met de Sovicos, Lindobeach en De Beachvolleybalschool om tafel gezeten over de verdeling in de hal en we verwachten dat we daar begin maart de afspraken definitief over kunnen maken. We gaan dan begin september van start op deze locatie. Uiteraard blijven we daarnaast ook onverminderd gebruik maken van La Playa in Rijswijk voor trainingen, toernooien en competitie.
In onze nieuwsbrieven houden we je uiteraard op de hoogte van de stand van zaken. Wil je op de hoogte blijven van de verschillende onderdelen van de Sportcampus, volg dan de Facebookpagina van het complex.  Wil je vast een veld reserveren om met je eigen groep te trainen? Dat kan natuurlijk ook!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.