fbpx
Black Friday – Life Is Better At The Webshop!
20911
post-template-default,single,single-post,postid-20911,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Black Friday – Life Is Better At The Webshop!

Black Friday – Life Is Better At The Webshop!

Sla nu met belachelijk veel korting je favoriete beachvolleybalgear in! We doen lekker mee met de Black Friday gekte en hebben alle kledingvoorraad geïnventariseerd en in onze webshop geknald!
Zo is er nog een behoorlijke lading van het ‘Life Is Better At The Beach’ t-shirt. Dat is officieel niet eens een t-shirt, dat is een fashion statement! We hebben hoodies van het RTC, die zijn zo comfortabel dat je erin kunt wonen en er zelfs huurtoeslag voor kunt aanvragen! We hebben Flamingo beachwear, tops en shirts van de allerhoogste kwaliteit!
Vind je dus beachvolleybal helemaal te gek, maar vind je het iets minder te gek om steeds de was te moeten doen, bestel dan met veel korting extra tees, tops, leggings, brillen, caps en meer!
Kom snel een kijkje nemen op beachvolleybalschool.nl/webshop!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.