fbpx
REVA Buurttoernooi
Hét Beachvolleybaltoernooi voor het hele Regentesse - en valkenboskwartier. Neem het op tegen je buurtgenoten. Stel een gezellig team samen en kom eens beachvolleyballen op het mooie strand van Scheveningen!
Reva, regentessekwartier, valkenboskwartier, beachvolleybal, buurttoernooi, beach, buurtsport, scheveningen
27904
page-template-default,page,page-id-27904,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

REVA Buurttoernooi

The Battle is On!

Ook zo gek op ons Haagse strand? En lijkt beachvolleybal je wel tof? Kom meedoen op zondag 26 mei met het ReVa Buurttoernooi.

Altijd al een keer willen beachvolleyballen? Of speel je al en ga jij je leukste buren laten waarom (beach)volleybal zo leuk is? Nice!
Bij onze eerste editie van Het Regentesse/Valkenboskwartier Beachvolley Buurt Toernooi kun je met je buren, gezin, favoriete straatgenoot of vaste speeltuin/koffie maten samen een team vormen voor een gezellige én sportieve middag op het strand. Elk team speelt verschillende wedstrijden en tussendoor kun je relaxen rondom het center court in de strandstoeltjes, een duik nemen in de zee en natuurlijk je andere buurtgenoten ontmoeten én aanmoedigen.

 

Data/tijd:
We spelen op zondag 26 mei vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur op het strand van Scheveningen bij het Noordelijk Havenhoofd. Je kunt je vanaf 13.30 uur aanmelden bij de wedstrijdleiding en vast wat warming up doen.

 

Teams:
We spelen 4 tegen 4. Dat betekent dat je met 4 personen tegelijk in het veld staat. Als je wilt kun je wel elke punt/wedstrijd roteren in je opstelling met maximaal 2 extra spelers. Deelname kost 30 euro per team van 4-6 personen.

 

Voor wie?
Je hoeft geen lid te zijn van De Beachvolleybalschool om mee te doen. Iedereen is welkom! We spelen dit toernooi in principe met inwoners van de buurten van het Regentessekwartier en het Valkenboskwartier. We zien je graag op het strand!

Onze strandlocatie: