Privé Coaching - De Beachvolleybalschool
19683
page-template-default,page,page-id-19683,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Privé Coaching

A goal without a plan is just a dream!

Ben je ambitieus en gericht op maximale verbetering? Wil je net even dat extra beetje aandacht en een training specifiek gericht op jouw behoeften? Boek dan één of meer lessen bij onze privé-coaches. Door intensief te trainen met z’n tweeën of in een klein groepje, bereik je sneller dat doel, wat eerst misschien onhaalbaar leek!

Individueel een stap maken

Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan die je lastig vindt? Of wil je concreet iets verbeteren of leren, zoals de stap naar bovenhands serveren? Dan is deze personal training iets voor jou! Je kunt alleen komen, maar ook met een groepje anderen die (ongeveer) hetzelfde willen doen als jij zelf.

Team afspraken

Een team zijn is het leukste wat er is! Maar als je zelf speelt zie je lang niet altijd wat je als team nog kan verbeteren. Samen ga je met een ervaren trainer aan de slag om een aantal dingen te ontdekken die voor jullie als team het verschil gaan maken. Je kunt dat met z’n tweeën, of met een aantal teams tegelijk doen.

De stap naar 3e divisie

We horen het vaak. De stap van Hoog naar 3e divisie is een lastige. We willen wel, maar weten niet goed hoe. Je wilt niet te vroeg de overstap maken, maar wel in één of twee jaar richting divisie toewerken. Samen met een trainer kun je aan de slag om te kijken wat jullie kan helpen de stap te maken.

Check hier onze coaches

Staat jouw favoriete coach er niet bij? Stuur ons een mailtje, dan kijken we of jouw coach beschikbaar is voor een sessie!

med_res2

Passen
Side Out spel
Individuele ontwikkeling

Vul hier je aanvraag in om een privé-les te boeken

• Privé-training,1 uur

€56,-
  • Privé-training, 1,5 uur

€69,-

Een groep kan bestaan uit maximaal 6 personen.