fbpx
Privé Coaching
19683
page-template-default,page,page-id-19683,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Privé Coaching

A goal without a plan is just a dream!

Ben je ambitieus en gericht op maximale verbetering? Wil je net even dat extra beetje aandacht en een training specifiek gericht op jouw behoeften? Boek dan één of meer sessies met een privé coach. Door intensief te trainen met z’n tweeën of in een klein groepje, bereik je sneller dat doel, wat eerst misschien onhaalbaar leek!

Tijdens een privé training bepaal jij waar je op wilt trainen.
Zoek je nog een beetje inspiratie? Check dan de voorbeelden hieronder!

Individueel een stap maken

Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan die je lastig vindt? Of wil je concreet iets verbeteren of leren, zoals de stap naar bovenhands serveren? Dan is deze personal training iets voor jou! Je kunt alleen komen, maar ook met een groepje anderen die (ongeveer) hetzelfde willen doen als jij zelf.

Team afspraken

Een team zijn is het leukste wat er is! Maar als je zelf speelt zie je lang niet altijd wat je als team nog kan verbeteren. Samen ga je met een ervaren trainer aan de slag om een aantal dingen te ontdekken die voor jullie als team het verschil gaan maken. Je kunt dat met z’n tweeën, of met een aantal teams tegelijk doen.

De stap naar 3e divisie

We horen het vaak. De stap van Hoog naar 3e divisie is een lastige. We willen wel, maar weten niet goed hoe. Je wilt niet te vroeg de overstap maken, maar wel in één of twee jaar richting divisie toewerken. Samen met een trainer kun je aan de slag om te kijken wat jullie kan helpen de stap te maken.

Privé Training van Tijmen Companjen

Over Tijmen

Tijmen is één van de eigenaren van De Beachvolleybalschool en ademt beachvolleybal. Hij gaf al training toen de mobiele telefoons nog niet gebruikt werden (wat hem overigens prima beviel) en heeft een schat aan ervaring in spelen, training geven en coachen. Afgelopen jaren lag zijn focus vooral op het Engelse Heren Team en twee teams uit de Nederlands Eredivisie.

Hoe werkt het?

Laat ons weten dat je een privé coaching wilt boeken, dan prikken we met jou een datum. Daarna krijg je van ons een betaalverzoek voor de kosten. De dag voor de training neemt Tijmen nog even contact met je op om de laatste dingetjes af te stemmen (bijvoorbeeld over het weer en laatste info, etc). Je kunt trainen in een groepje van 1-4 personen.

 

De kosten voor Prive Coaching van 1 uur zijn €55 euro
De kosten voor Privé Coaching van 1,5 uur zijn €69 euro