fbpx
Pop Up Paradise 1-2 juni
28131
page-template-default,page,page-id-28131,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Pop Up Paradise 1-2 juni

Let's get together!

An other day in Paradise!

Het weekend van 1 en 2 juni is de Nationale Beachcompetitie op bezoek. Dat betekent dat er gespeeld wordt van 3e divisie t/m Topdivisie. Altijd toffe potjes om te kijken. Maar je kunt zelf ook spelen!

We spelen van 14.45-16.45 uur een Paradise Toernooi.
Dit is een King of the Court vorm, waarbij we werken met move-up, move-down systeem. Haal jij het meeste punten in een ronde? Dan verplaats je een veld naar boven. Haal je het minste punten, dan schuif je een veldje omlaag. We spelen ongeveer 2 uur achter elkaar. Na afloop zijn we precies op tijd klaar om de finales van de Topdivisie te bekijken op Centercourt!

Je kunt je voor dit toernooi individueel of als team aanmelden. We proberen zoveel mogelijk individiuele spelers te matchen aan elkaar. We proberen het te voorkomen, maar het kán zijn dat je in een team van drie terecht komt, als we met oneven aantal spelers eindigen.


Zaterdag 1 juni: Niveau Intermediate/Advanced/Expert
Zondag 2 juni: Niveau Beginners/Improvers
De wedstrijden zijn van 14.45-16.45 uur

 

Voor wie?
Je hoeft geen lid te zijn van De Beachvolleybalschool om mee te doen. Iedereen is welkom!

 

Zaterdag 1 juni
niveaus intermediate t/m expert

Zondag 2 juni
niveaus beginners/improvers