Losse Lessen
25895
page-template-default,page,page-id-25895,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Losse Lessen

Let's Beach!

Yes yes, we kunnen weer het strand op!
Wil je flexibel zijn en beachen wanneer het jou uitkomt? Boek hier je losse les en we zien je snel op het strand om met ons te genieten van heel veel beachvolleybal, het strandleven en een heerlijk drankje terwijl de zon in de zee zakt.

Hoe werkt het?

Ons zomerseizoen start in de week van 16 mei 2022 en loopt tot en met de week van 22 augustus. Elke week zijn er trainingen op verschillende niveau’s. Bij de losse lessen train je met maximaal 16 beachers onder leiding van een enthousiaste trainer die jullie flink aan de bak zet. De focus ligt op veel game like oefening en er is veel ruimte individuele tips.

Losse lessen boek je via de BVS App of de site.

 

START ZOMERSEIZOEN

Kopie van Zonder titel

Vanaf 9 mei kun je je inschrijven voor de losse trainingen

Check hieronder welk BVS niveau bij jou past

Op welk niveau kan ik trainen?

Beginners

Deze groep is voor spelers die net gaan beginnen aan het geweldige beachvolley avontuur of die minder dan één jaar ervaring hebben op het zand. In deze groep train je veel op de basispatronen en basis skills en raak je vertrouwd met hoe heerlijk het bewegen, duiken en springen is in het zand.

Kom je uit de zaal en speelde je 1e klasse of hoger? Neem dan even contact op over of je in de deze of een andere groep kunt starten.

Improver

Bij dit niveau hebben spelers ruim een jaar getraind en de eerste basics onder de knie. Je weet in grote lijnen de patronen en hoe het spel gespeeld wordt. Belangrijke basis skills zoals het brengen van een pass op een aangegooide bal kun je consistent goed uitvoeren. Je kunt regelmatig in drieën spelen, een echt lange really is nog niet de standaard.

Intermediate

Beachvolleybal is voor deze groep spelers zeker geen nieuwigheid. Je speelt waarschijnlijk al jaren wekelijks op het zand, zowel in de winter, als in de zomer. Je beheerst alle technieken redelijk goed en kunt wedstrijden spelen, met de daarbij behorende regels en skills. Je speelt in drieën, je serveert en set redelijk bovenhands en er is duidelijk verschil tussen je harde aanval en shot.

Advanced

Spelers in deze groep hebben ruime ervaring en skills. Je speelt met blok-verdedigingssysteem en kent de patronen van dit systeem goed. Je beheerst alle technieken goed en serveert en set goed bovenhands. Tijdens toernooien win je regelmatig in de categorie ‘hoog’ of speel je 3e divisie.

Expert

Spelers in deze groep hebben jarenlange ervaring in het spelen van beachvolleybal. Je speelt met verschillende blok-defense systemen. Je beheerst allerlei aanvalsvariaties, zoals tempo ballen, vlakjes, maar ook lateraal setten, spelen met tweeslag dreiging of blokkeren op de bal is je niet vreemd. Je serveert goede floats of sprongservices. Je speelt competitie op minstens 2e divisie niveau.