fbpx
Beach Prep
24294
page-template-default,page,page-id-24294,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beach Prep

Get ready for SUMMER!

Join onze Beachprep!

Yes, het is tijd! Om je sportspullen uit je kast te halen en de lockdown, avondklok, het thuisonderwijs, uit je lijf te zweten… in ieder geval voor even! Wil jij fit de zomer in? En eindelijk weer lekker knallen. Met een subtiele stok achter de deur? Neem dan hieronder een kijkje!

1

Het programma

De komende 8 weken ga je aan de slag om weer helemaal fit te worden. Vanaf 8 maart komen er wekelijks nieuwe workouts online. Niet één work-out, niet twee, maar drie verschillende work-outs om mee aan de slag te gaan. Je kiest zelf hoeveel en wanneer je doet. De work-outs zijn uitgewerkt in drie verschillende conditieniveau’s, dus no worries, iedereen kan mee doen 😉

 

Lees snel door, om te zien wat er allemaal in het programma zit!

 

Avondklokrondje
Met ons schema breng jij vlak voor de avondklok begint in 15-20 minuten nog even je hartslag omhoog. Je bepaalt zelf of je dit één of twee keer per week wilt doen.

 

De STRANDBAZEN Training
Yes, je raadt het al. Dit is onze favoriet! Deze training doe je buiten, op het strand. Maar is ook goed uitvoerbaar op gras, of een andere zachte ondergrond. Het draait in deze workout om conditie, fun en beachskills. Hij is perfect voor in het weekend of op je vrije dag en je kunt hem eventueel met één ander persoon (op afstand) uitvoeren.

 

Beachfit Krachttraining
Met deze workout werk je aan alle abs die je gebruikt bij het beachvolleyballen. Je versterkt je spieren met oefeningen die ideaal zijn voor beachers om volle bak te kunnen springen, duiken en aanvallen.

 

Handleiding
Je ontvangt ook een handleiding hoe je de komende 2 weken de trainingen het beste kunt aanpakken, hoe je het kunt combineren als je straks eerder weer mag gaan beachvolleyballen en hoe je blessures voorkomt.

We’re in this together!

We kennen allemaal dat gevoel van.. tja, ik zou wel willen sporten hoor, maar de afwas.. die leuke serie.. of uhll zo moe. Logisch. Jezelf motiveren terwijl je niet eens weet wanneer je weer eens behoorlijk kan trainen of écht de deur uit kan is lastig, vooral in deze tijd.

 

Daarom gaan we deze beachprep sámen doen. Misschien niet letterlijk, naast elkaar, in één groep. Maar zeker samen, online, in onze Strandbazen Community. Je kunt daar je successen delen of juist je struggles, of misschien alleen maar meelezen. In ieder geval zul je gemotiveerd raken om aan de slag te gaan én te blijven. Met onze movitation monday inspiratie begin je elke week met een goede dosis zin in de workouts.

 

In de community kun je elkaar dus helpen aan de slag te gaan. Maar je vindt er ook coaches, die je kunnen helpen bij vragen of een persoonlijk steuntje in je rug. Maar vooral maken we er met elkaar iets leuks van en knallen we straks fit, gezond en tevreden de zomer in.

Je kunt mee doen voor onze speciale start up prijs van 49,-

Deze prijs is inclusief handboek, start meeting en toegang tot de community en geldt alleen voor leden van De Beachvolleybalschool. Anders zijn de kosten 79,- voor de beachprep.