fbpx
Wintertrainingen
17031
page-template-default,page,page-id-17031,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Wintertrainingen

WINTER 2015-2016

Dit jaar kunnen we het hele jaar rond beachen!

We bieden komende winter trainingen aan voor jeugd en volwassenen in de nieuwe indoor sports locatie La Playa. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Hiernaast kun je vast een indruk krijgen.

Hoe zijn de trainingen ingedeeld?

Het winterseizoen bestaat uit twee blokken van 16 trainingen. Blok 1 loopt van september tot en met december. Blok 2 loopt van januari tot en met april. Alle informatie over de indeling van het winterseizoen vind je onder deze button.

Neem alvast een kijkje!

Groepen

Komende winter proberen we voor iedereen zo goed mogelijk een plek te bieden om te trainen. Van jeugd, tot volwassenen, van talent tot recreant. Je kunt natuurlijk ook zelf weer een groep samen stellen om in te trainen. Wil je een proeftraining doen, trainen in een groep die niet in het schema staat of wil je zelf je eigen groep inschrijven, stuur ons dan een e-mail.

Prijzen

 • Trainingen Blok 1 of Blok 2

  16 trainingen (sept. t/m dec. of jan. t/m apr.)

  190,-
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2

  32 trainingen (sept. t/m april)

  350,-
 • Jeugdtrainingen Blok 2

  16 trainingen (jan-april)

  120,-