Direct naar
Social media


Voorjaar
24372
page-template-default,page,page-id-24372,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Voorjaar

It's Sport o'clock!

Voorjaar, dé tijd om fit te worden 🙂

 

Oh, wat missen we het strandleven! En wat was het een lastig jaar voor iedereen. Maar het is tijd om vooruit te kijken en weer te werken aan je conditie, kracht en gezondheid. Vanaf 7 maart kun je weer aan de slag. Bekijk hieronder elke toffe dingen je kunt gaan doen en doe mee!

beachnet scheveningen

Wil je weer trainen? Dat kan!

Woehoo, lucky you! Iedereen mag vanaf 6 maart weer trainen op het strand!

 

Ben je onder de 27?
Check hier het trainingsschema: Voorjaarstrainingen tot 27 jaar

 

Ben je 27 of ouder?
Check hier het trainingsschema: Voorjaarstrainingen vanaf 27 jaar

 

Wil je één van de onderstaande dingen (ook) doen? Feel free, hoe meer beach hoe beter! 🙂 🙂

Beachprep

Sporten is knap lastig in deze tijd. We kunnen maar weinig, of zelfs helemaal niet beachen en jezelf motiveren om wéér datzelfde rondje te rennen valt niet mee. Daar hebben we wat bedacht! We gaan twee maanden lang samen aan de slag om weer helemaal in zomershape te komen. Met drie verschillende work-outs per week kun je de komende maanden zo veel als je wilt aan de slag om weer helemaal klaar te zijn om vanaf 10 mei te trainen op het strand!

Privé Training met 2 of 4 personen

Vanaf 7 maart staan we op een aantal momenten per week weer op het strand met onze netten. Mis jij het trainen ook? En heb je een beachmaatje die je al veels te lang niet gezien hebt? Dan is het tijd om weer (helemaal coronaproof natuurlijk) aan de slag te gaan! Dit voorjaar kunnen jullie samen een privé training boeken op het strand. Boek nu je veldje met trainer en maak gebruik van de speciale lentekorting!

Veldhuur inclusief oefeningen

Tijd om weer in beweging te komen en het zand op te gaan. We mogen weer sporten met maximaal 2 personen, op 1,5 meter. Wil je samen met een beachmaatje weer beachvolleyballen, maar heb je geen inspiratie wat je kunt gaan doen als je maar met z’n tweeen bent? Daar hebben we wat op bedacht! Boek je een veldje inclusief een oefeningenkaart vol met oefeningen die je samen, coronaproof kunt doen!

Veldhuur

We mogen weer sporten met maximaal 2 personen, op 1,5 meter afstand. En wat is er heerlijker dan dat doen op het strand? Boek een veldje, en geniet naar hartenlust samen van het zand tussen je tenen en het heerlijke gevoel van buiten op het strand zijn.