Indoortrainingen
18502
page-template-default,page,page-id-18502,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Indoortrainingen

Indoorseizoen 2016-2017

We bieden beachvolleybaltrainingen aan voor jeugd en volwassenen op alle niveaus. De trainingen zijn in Indoor Sports and Event Center La Playa in Rijswijk. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Hiernaast kun je vast een indruk krijgen.

Beachvolleybal trainingen

Het indoorseizoen bij De Beachvolleybalschool bestaat uit twee blokken van 16 trainingen. Blok 1 loopt van september tot en met december. Blok 2 loopt van januari tot en met april. Je kunt je inschrijven voor een groep op je eigen niveau. Wil je een proeftraining doen, of zelf je eigen groep inschrijven? Stuur ons dan een e-mail.

 

De indeling voor de groepen van het indoorseizoen 2016-2017 vind je hier onder.

Neem alvast een kijkje!

Toernooien en competitie

Behalve de trainingen organiseren we ook een competitie en verschillende toernooien in La Playa. Zo kun je ook in de winter je wedstrijdritme vasthouden. Je kunt mee spelen voor de ranking via de laddercompetitie, maar je kunt ook meedoen aan één van de thema toernooien.
Alle informatie over de competitie en de toernooien vind je hier!

Prijzen

 • Trainingen Blok 1 of Blok 2

  16 trainingen (sept. t/m dec. of jan. t/m apr.)

  195,-
 • Trainingen Blok 1 & Blok 2

  32 trainingen (sept. t/m april)

  350,-
 • Jeugdtrainingen per blok

  16 trainingen

  150,-
 • Mini trainingen

  16 trainingen, 1 uur

  125,-