Jeugdtrainingen - De Beachvolleybalschool
De Beachvolleybalschool heeft de eerste jeugdafdeling beachvolleybal in Nederland die zowel 's zomers als 's winters actief is. Bij ons kun je dus 365 dagen per jaar beachvolleyballen! Voor iedereen vanaf 9 jaar!
jeugd, beachvolleybal, training, afdeling, den haag, strand, sport, beachsport, beachvolleyball, youth, the hague
page-template-default,page,page-id-16267,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Jeugdtrainingen

Beachvolleybal voor jou!

Woop woop! Je hebt geluk als je in Den Haag woont, want dat is zonder twijfel dé beste plek in Nederland om te leren beachvolleyballen!

We trainen op twee super toffe locaties: in de zomer bij The Hague Beach Stadium en tijdens het indoorseizoen in de gloednieuwe Sportcampus in het Zuiderpark, waar onze Nederlandse toppers ook trainen.

Life is better at the Beach <3

Ben je gek op buiten zijn, sporten en lekker rondhangen op het strand? Dan is het strandleven zeker iets voor jou! Ben je beginner, of wil je een echte pro worden? Iedereen kan bij ons werken aan zijn skills en genieten van de leukste sport op aarde. Beachvolleybal is veel meer dan alleen een zomersport! In de winterperiode kun je lekker veel oefenen om in de zomer te kunnen shinen. Beachen kan 365 dagen per jaar en we kunnen niet wachten om je op de velden te zien!

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

ZOMER – 14 mei t/m 23 augustus

Dit zijn de trainingsgroepen van het zomerseizoen!

7-9 jaar – woensdag 17.00-18.00 uur
Je bent nooit te jong om te beachvolleyballen! Samen met je trainer ga je aan de slag met een heleboel spelvormpjes om van alles te leren over volleybal, maar ook over balgevoel en waarom op het zand zijn zo heerlijk is!

10-12 jaar – dinsdag 18.00-19.30 uur
Ben je gek buiten zijn, sporten en niet bang voor zand tussen je tenen? Kom dan trainen en maak kennis met een actieve sport samen met een heleboel andere kids van jou leeftijd!

12-14 jaar – maandag  18.00 – 19.30 uur

Hou je van actie? Lekker op strand 1,5 uur trainen, plezier maken en natuurlijk een heleboel nieuwe tricks leren? Kom dan naar het beachstadion om te beachvolleyballen!

15-17 jaar maandag 18.00 – 19.30 uur
Yeah, tijd om je sportkleren uit de kast te halen voor komende zomer. Beachvolleybal is een super leuk en spectaculaire sport! Na afloop kun je met je trainingsgroep nog lekker op het strand hangen of een drankje doen in de Sportcampus.

Fanatics 12-14 jaar – maandag & woensdag 18.00-19.30 uur
Fanatics 15-17 jaar – maandag & donderdag 18.00 -19.30 uur

Voor de echte beachliefhebbers hebben we de fanatics groep. In deze groep train je 2x per week en ga je aan de slag om alle fijne kneepjes van het beachvak te leren! Trainen, chillen, trainen en chillen!

Kosten Zomerseizoen

• Jeugd 7-9 jaar

1 uur per week

• Jeugd 10-17 jaar

1,5 uur per week

• Fanatics

2x per week 1,5 uur

€179,-

Aanmelden voor de zomer

let op! ALLEEN BIJ DE MINI’S 7-9 JAAR en 10-12 JAAR IS NOG PLEK OM TE TRAINEN

Trainen met een zelf samengestelde groep?

Dat kan natuurlijk ook! Het voordeel van zelf een groep samenstellen is dat je precies weet met wie gaat trainen, dat kan natuurlijk heel gezellig zijn. Voor veel zaalteams is dat een goede optie, omdat door trainen in de zomer ervoor zorgt dat je je ook in de zomer blijft ontwikkelen en lekker fit de zaal in komt.

Wil je je als groep inschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@beachvolleybalschool.nl!

Ben jij een volleybaltalent of heb je heel veel balgevoel?

Voor talentvolle jeugd is er het Regionaal Talenten Centrum Beachvolleybal Den Haag. Het RTC traint op dezelfde locatie als De Beachvolleybalschool.

Voor meer informatie over het RTC Beachvolleybal Den Haag, klik hier.

Waarom beachen?

Beachvolleybal is een super leuke en intensieve sport. Onze trainers leren je alle onderdelen van het 2 tegen 2 en maken de trainingen uitdagend op elk niveau. Natuurlijk is er veel aandacht voor plezier tijdens en rond de trainingen.

Onze jeugdleden komen overal vandaan: Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam. Sommigen zijn lid van één van de volleybalclubs uit de buurt (Kalinko, VV Haaglanden, Inter Rijswijk, GSC), maar dat is absoluut niet noodzakelijk. Ook als je nog niet eerder gevolleybald hebt, zien we je natuurlijk heel graag op het strand. Beachvolleybal is de perfecte afwisseling wanneer jouw sportseizoen is afgelopen.

Je kunt je alleen aanmelden, maar ook met een vriendje/vriendinnetje, of zelfs je hele vriendengroep. Kun je je teamgenootjes niet de hele zomer missen, dan kun je het zaalseizoen verlengen en de hele zomer met elkaar doortrainen.

INDOOR – september tm april

Dit zijn de trainingsgroepen van het indoorseizoen!

9-12 jaar
Hou je van bewegen, lol maken en ben je niet bang voor zand tussen je tenen? Kom dan beachvolleyballen en leer van alles over smashen, duiken in het zand, en nog veel meer leuke spectaculaire beachdingen!

13-15 jaar
Yeah, tijd voor actie! Kom trainen en we gaan aan de slag met alle beachvolleyskills die je maar kunt bedenken. Je kunt in je alleen inschrijven, maar misschien heb je wel een teammaatje, waarmee je samen wilt voorbereiden op de jeugdtoernooien in de zomer!

Kosten Indoorseizoen

• Jeugd 9-12 jaar