Beachuitjes - De Beachvolleybalschool
page-template-default,page,page-id-16173,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Beachuitjes

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Organiseer je een evenement? Wil je met je met je vrienden, familie of klasgenoten een intensieve middag beleven?

De Beachvolleybalschool biedt arrangementen op maat aan in Den Haag voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke programma’s die we graag samen met jou invullen voor het ideale dagje uit. Ook voor een hapje en drankje kun je natuurlijk bij ons terecht. In samenwerking met één van onze partners, organiseren wij jouw bedrijfsborrel, lunch of barbecue met uitzicht op zee.

In de wintermaanden gaan onze activiteiten door in één van de indoor beachlocaties in Den Haag en Rijswijk. Dus het beachgevoel in combinatie met een sportieve activiteit en lekker hapje eten, kan het hele jaar door!

Onze mogelijkheden

Wil je meer over onze evenmenten, clinics, kinderfeestjes of bedrijfsuitjes weten?
Neem dan contact met ons op via info@beachvolleybalschool.nl of bel met 06-54946635.