Algemene voorwaarden - De Beachvolleybalschool
page-template-default,page,page-id-16446,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Algemene voorwaarden

Met het verzenden van het inschrijfformulier geeft u aan dat:

• U akkoord gaat met de verplichting tot betaling.
  • U De Beachvolleybalschool het recht geeft om foto’s vrij van portretrecht openbaar te maken.

Inschrijving, indeling  en betaling

• Bij inschrijvingen voor de regulieren zomertrainingen betaal je direct via Ideal. Deelnemers aan Studentenvolley en groepsinschrijvingen ontvangen factuur van De Beachvolleybalschool, deze dient u binnen 14 dagen te betalen.
  • Bij minder dan 5 inschrijvingen per groep heeft De Beachvolleybalschool het recht om een trainingsgroep te annuleren. In overleg proberen we de deelnemer in een andere groep te plaatsen. Is dat niet mogelijk, dan wordt de inschrijving kosteloos geannuleerd.
  • De inschrijving is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen.
  • Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden overgedragen.
  • Nieuwe deelnemers mogen 1 proefles gratis meedoen. Daarna wordt er voor losse trainingen € 12,50 per training in rekening gebracht.
  • Trainingsgroepen van De Beachvolleybalschoolbestaan uit maximaal 10 personen. Uitzondering daarop vormen de groepen die zijn gevormd door een groepsinschrijving en divisiegroepen. Bij een groepsinschrijving bepaalt de groep het aantal deelnemers, bij een divisiegroep is 8 het maximaal aantal deelnemers.
  • De Beachvolleybalschool heeft het recht om tijdens het seizoen deelnemers toe te voegen aan een groep, indien een groep uit minder dan 10 deelnemers bestaat. Uitzondering daarop vormen de groepen die zijn gevormd door een groepsinschrijving.
  • Uitschrijven voor de trainingen is alleen mogelijk in geval van een langdurige blessure. U kunt zich slechts laten uitschrijven op basis van een medische verklaring. In dit geval brengen wij € 12,50 per training tot de uitschrijfdatum in rekening.
  • Inhalen van trainingen in verband met vakantie of blessures is niet mogelijk. De prijs van de trainingen is erop gebaseerd dat een deelnemer gemiddeld 12 van de 14 trainingen volgt.

Groepsinschrijving

• Het is mogelijk om als vaste groep in te schrijven. Bij een groepsinschrijving kan De Beachvolleybalschool geen andere deelnemers in de groep plaatsen.
  • Inschrijven met een groep gebeurt via het mailadres groepsinschrijving@beachvolleybalschool.nl.
  • Bij inschrijving met een groepsinschrijving benoemt de groep die inschrijft een contactpersoon. Deze contactpersoon is het aanspreekpunt voor De Beachvolleybalschoolover alle administratieve zaken.
  • Bij een groepsinschrijving gaat de contactpersoon de betalingsverplichting aan voor de gehele groep. De contactpersoon ontvangt de factuur van De Beachvolleybalschool.
  • De kosten voor een groepsinschrijving zijn € 995,-. Dit is een vast bedrag dat geldt tot maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 personen geldt een meerprijs van € 89,- per persoon.
  • Bij een groepsinschrijving verzorgt De Beachvolleybalschool per groep één trainer, voldoende ballen en is er één trainingsveld beschikbaar.
  • Vóór de start van de trainingen levert de contactpersoon een adresbestand met alle deelnemers van de trainingsgroep (voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres).
  • De contactpersoon van de trainingsgroep is verantwoordelijk voor het doorspelen van relevante informatie over de trainingen naar de andere leden van de trainingsgroep.

Uitval van trainingen

Trainingen gaan niet door wanneer:

• Het KNMI een weerswaarschuwing afgeeft en deze om 16.00 uur nog geldig is.
  • Windkracht 8 Bft of meer is voorspeld voor Scheveningen.
  • De verwachte temperatuur onder de 10 graden is.

In deze twee gevallen annuleren we de training om uiterlijk 16.00 uur door middel van een e-mail en/of whatsapp-/sms bericht.

De training gaat ook niet door wanneer:

• Het onweert op de trainingslocatie.

Onweer is vaak lokaal. Daarom annuleren we de training nooit vooraf wanneer er onweer voorspeld is.

Bij onweer hanteren wij de volgende richtlijn:

• We stoppen de trainingen wanneer het onweer minder dan 2 km weg is (6 tellen tussen bliksem en donder).
  • Als het onweert bij begin van de training wacht de trainer maximaal een half uur. Indien het na een half uur nog onweert, wordt de training definitief afgelast en later ingehaald.
  • Bij onweer tijdens de training, wordt de training stilgelegd en beschutting gezocht in een veilige locatie. Indien het na een half uur nog onweert, wordt de training definitief afgelast. De training wordt dan niet ingehaald.

Bij onweer mogen jeugdleden alleen vertrekken van het strand na toestemming van hun ouders.

Trainingen worden later ingehaald indien:

• De Beachvolleybalschool de training vooraf aflast in verband met het voorspelde weer.
  • Het onweert bij het begin van de training en het na een half uur nog steeds onweert.
  • De trainer meer dan één keer afwezig is en De Beachvolleybalschool niet in staat is een vervanger te regelen.

Trainingen worden niet later ingehaald wanneer:

• Het tijdens de training gaat onweren en de training niet hervat wordt.
  • De deelnemers van een groep zelf besluiten niet te willen trainen in verband met het weer.

Aansprakelijkheid

• De Beachvolleybalschool is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van persoonlijke eigendommen.